makunystyra

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bella Ciao cucina

Kotiruokalounas vaihtelee vaatimattomasta erinomaiseen. Kannattaa tarkistaa netistä mitä päivän lounaslistalla on. Joskus tarjolla voi olla kaksikin herkullista ruokalajia -- esimerkiksi paahtopaistia punaviinikastikkeella ja pestouunilohta kuten tässä taannoin -- ja toisinaan se parempikin vaihtoehto on makaronilaatikko. Paikka on melko viihtyisä, ainakin suhteutettuna Ison Omenan ravintolatarjontaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.05.2011
Rating: -1

Restaurant: Chico's Forum american

Palvelun hitaus suurin puute. Ruoka on ihan mukiinmenevää täällä, kuten muissakin Chico's -ravintoloissa. Hinta-laatu-suhde alkaa tosin olemaan heikonpuoleinen. Paikan isoin ongelma on kuitenkin se, että joka välissä joutuu vartomaan palvelua kohtuuttoman pitkään. Viimeisimmällä käynnillä odotin tarjoilijaa tulemaan ottamaan tilausta parikymmentä minuuttia jonka jälkeen poistuin paikalta. Aikaisemmin tilauksen sai tehdä tiskillä. Se toimi hieman paremmin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.05.2011
Rating: 1

Restaurant: Maharaja

Maukas ja monipuolinen intialainen lounasbuffet. Kasvisruokia on yleensä tarjolla neljää eri lajia, liharuokia pari. Alkusalaatti, mangolassi ja naanleipä kuuluvat hintaan. Kampin food court ei ole miljöönä kaikista mieltäylentävin, mutta ravintolan herkullinen ja sopivasti maustettu ruoka (ja se että paikan ohi kävelee lähes päivittäin) saa palamaan tänne aina uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.05.2011
Rating: 0


Images


Followers