marantal
2 reviewsBadges
Blog link
Reviews (2)
These reviews don't affect the average
Kun käy ravintolassa ja maksaa annoksesta 25€, niin odottaa saavansa selkeästi parempaa ruokaa kuin itse tekisi. Nyt ei oltu lähelläkään. Naudanlihakääryleet ovat yleensäkin ohuita ja menevät helposti yli, joten se armahdettakoon, mutta jos ravintola-annoksen lisukkseet ovat slicerilla siivutetut pari siivua tomaattia ja kurkkua salaatinlehden ja valmisranskalaisten kera, niin tämän annoksen ostaisin mieluummin jostain pikaruokalasta kympillä. Kaiken kruunaa tunkkainen punaviinikastike, jota on yli puoli lautasellista, jolloin niin ne rapeat ranskalaiset, kuin kasviksetkin uivat siinä. Korkean hinnan ei tarvitsisi aina korreloida kalliita raaka-aineita, mutta sen pitäisi olla edes tae ammattitaidosta ja käsityöstä.
Viime sunnuntain brunssi oli suorastaan naurettava. Kahta salaattia vain, joista toisessa ei muuta kuin salaatinlehtiä ja valkoherukoita. Sitten purkista valmiita muikkuja, vähän silliä ja lohikakkua. Perään keitettyjä perunoita ja ylikypsää possua. Leiväksi näkkäriä ja jälkkäriksi kuivaa kakkua ja pullaa. Juomavalikoimassa vettä ja kahvia. Ja hintaa 25€ ja 4 vuotiaaltakin vielä 12€. Jos brunch = breakfast + lunch, niin missä tässä oli se breakfast-osuus? Ja muutenkin niin suppea ja helpollä kyhätty kokonaisuus ettei mitään järkeä. Tuolla hinnalla odottaisi TODELLA paljon enemmän. Voisivat käydä pitäjät, joskus vaikka Helsingissä Sandrossa brunssilla ottamassa mallia. Niin ja vaimoni kun on kasvissyöjä, niin mitä tuossa pöydässä oli hänelle? Aivan oikein, kahta sorttia salaattia...