Kitchen is open

Ravintola Ole/ Restaurante Olé/ Hyvinsyöntipaikka olé

spanish
Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (59)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvää ruokaa. Useamman kerran kokeiltu ja tykätty. Viimeksi maistui taiteiden yössä paella ravintolan päädyssä!! Kiitos.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.10.2016 View previous reviews (4)
Rating: 0

Kun käy ravintolassa ja maksaa annoksesta 25€, niin odottaa saavansa selkeästi parempaa ruokaa kuin itse tekisi. Nyt ei oltu lähelläkään. Naudanlihakääryleet ovat yleensäkin ohuita ja menevät helposti yli, joten se armahdettakoon, mutta jos ravintola-annoksen lisukkseet ovat slicerilla siivutetut pari siivua tomaattia ja kurkkua salaatinlehden ja valmisranskalaisten kera, niin tämän annoksen ostaisin mieluummin jostain pikaruokalasta kympillä. Kaiken kruunaa tunkkainen punaviinikastike, jota on yli puoli lautasellista, jolloin niin ne rapeat ranskalaiset, kuin kasviksetkin uivat siinä. Korkean hinnan ei tarvitsisi aina korreloida kalliita raaka-aineita, mutta sen pitäisi olla edes tae ammattitaidosta ja käsityöstä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 25.08.2016
Rating: 0

Olimme työpaikan kanssa juhlistamassa pikkujouluja kyseisessä ravintolassa. Paikka on todella viihtyisä, siisti ja tunnelmallinen. Ruoka oli erinomaista; isot alkuruokasalaatit, maistuva pihvi pippurikastikkeessa ja ihana raikas jälkiruoka, nam! MUTTA PALVELU!!! Ikinä en ole saanut missään ravintolassa näin töykeää palvelua! Ihmisiä oli paljon ja henkilökunnalla tuntui olevan kiire, palvelu oli kuitenkin suhteellisen ripeää, mutta todella-todella huonoa! Tumma tarjoilija ilmeili selkämme takana, huusi muille ravintolan työntekijöille, ärähteli meille maksaville asiakkaille ja sai olomme ei tervetulleiksi . Onneksi hyvä ruoka tasapainotti huonoa palvelua!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 28.11.2015
Rating: 0

Viihtyisä ravintola, jossa erinomainen ruoka ja ystävällinen palvelu. Myös laaja valikoima viinejä ja aperitiiveja. Söimme ravintolassa juuri tänään. Lehtipihvi oli lautasen kokoinen, ja sen lisäksi valtava määrä rapeita ranskalaisia ja salaattia, sekä ihanaa kastiketta. Liha oli niin mureaa, että sitä ei edes tarvinnut leikata veitsellä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.11.2015
Rating: 0

Legendaarinen pippuripihvi on paras mitä olen ikinään syönyt ja riittävästi pippuria ja kermaa. Kasvislisukkeena kylmät mutta raikkaat kasvikset. Mukavan erilainen. grilitomaatti ok. Palvelu mutkatonta. Kaunis paikka. Paljon tavaraa. Siistit vessat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 04.11.2015
Rating: 0

Kävimme syömässä pippuripihvit ja odotuksemme olivat korkealla, sillä aiemmin ruoka on ollut aivan huikeaa. Jouduimme pettymään, koska annos ei ollut lähelläkään aikaisempaa tasoa. Pihvi oli vain ok, ja lisukkeena tarjotut kasvikset olivat kylmiä ja lähinnä säälittäviä. Tarjoilijankin asenteessa olisi parantamisen varaa. Emme tunteneet oloamme tervetulleeksi. Harmittaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 24.10.2015
Rating: 0

Tarjoilijalla tuntui olevan kova kiire, veitsi oli meille varatussa pöydässä jo jonkun muun käyttämä :( Ruoka oli perushyvää, mutta jos listassa luvataan pippurikonjakkikastike ja kastikkeessa maistuu pelkästään pippuri, niin ei tuohon hintaan voi kovin korkealle annosta/ravintolaa arvostaa....

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 24.10.2015
Rating: 0

Tämän sivuston perusteella lähdettiin kokeilemaan ja oli todella positiivinen kokemus.
Menkää hyvät ihmiset. Parhautta betonikylässä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 08.09.2015
Rating: 0

Olee ei petä! Jo vuosikymmeniä parhaat pihvit. Nyt vaan kesälomalla joten ei päästy herkuttelemaan ;(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 25.06.2015
Rating: 0

Hyvänmakuiset ja isot pihvit ja maustevoi hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.05.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kouvolankatu 34, 45100 Kouvola - Route
05-3116961
http://www.restauranteole.fi/

Options