nakkispekkis

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Shubha Kamana nepalese cuisine

Hyvä lounaspaikka. Perus nepalilainen systeemi, muutama vaihtoehto joista voi valita. Kahta lajia yhdistävä mix on aivan tolkuttoman iso, aina ahneesti otan sen vaikka kertaakaan en ole ihan kaikkea jaksanut.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.10.2015
Rating: 2

Restaurant: Allun Grilli

Hyvää peruspihviä mutta kovaan hintaan. Silti tänne tulee välillä eksyttyä, kun Myyrmäessä ei muuten tunnu saavan kuin pizaa ja kebabia... Ravintolassa on paljon kaikkea formulasälää, F1-fanille varmaan hieno kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 27.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Viola mediterranean

Monipuolinen seisova salaattipöytä. Maistuu etenkin kesäisin. Lounaaseen kuuluva pasta sen sijaan on lähes poikkuksetta todella onneton - ylikypsää ja mautonta mössöä. Suosittelen siis santsaamaan salaattia ja jättämään lämpimän ruoan väliin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Ragu

Viiden ruokalajin yllätysmenu on joka kerta ollut hieno kokemus. Annokset näyttävät lautasella pieniltä, mutta poistuessa olen aina ollut aivan täynnä. Palvelu on ensiluokkaista mutta silti mukavan rentoa.

Kuusikymppiä ruoasta on paljon, mutta täällä rahalle saa hienosti vastinetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 57€ Added: 27.10.2015
Rating: 0

Loistavaa bouillabaissea. Yleensä en keitoista innostu, mutta menin suosituksesta kokeilemaan ja yllätyin todella positiivisesti. Täällä on sittemmin monet lounaat syöty.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 08.12.2014
Rating: 0

Parhaimmillaan Helsingin parhaat burgerit. Pihvin liha on aina loistavaa, mutta muuten laatu heittelee jonkin verran. On ollut hieman hiiltynyttä pekona tai vähän liian kypsää pihviä. Mutta useimmiten suoritus on hyvä, silloin tälle ei ole vastinetta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 08.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Food Court

Tilasimme grillattua härkää, tarjoilija toi grillattua porsasta. Hieman kiireisiä kun olimme, päädyimme kuitenkin syömään possun kun annos oli sentään hyvän näköinen. Makukin oli ihan ok, mutta totta kai jättää paikasta huonon kuvan saada väärä ruoka. Eikä puhettakaan että olisi hyvitelty mitenkään.

Lasillinen appelssiinimehua maksoi 3.5€ - kyllä siihen hintaan pitäisi saada jo jotain muuta kuin marketin ihan kaikkein halvinta tiivisteestelitkua. Mutta siellä se tiskillä kökötti, oranssi litran Tropic pahviloota.

Ei kinä tänne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 08.12.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites