pihka

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Eerikin Pippuri kebab

Tämä Eerikinkadun alkuperäinen Eerikin Pippuri on jo vuosia ollut vakipaikkani, kun on tehnyt mieli kebabia. Oma suosikkini, jonka lähes aina otan, on riisikebab. Liha on täällä hyvää. Annokset ovat tasalaatuisia ja kooltaan sellaisia, että isolle miehelle ei jää nälkä. Hyvä hinta-laatusuhde. Muita annoksia, kuten pihvejä tai kalaa, en ole täällä maistanut, koska pidän tätä ensisijaisesti kebab-paikkana ja tulen tänne syömään kebabia.

Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Annos tulee nopeasti pöytään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.12.2017
Rating: 0

Restaurant: Zinnkeller german

Ensimmäinen kerta täällä, mutta ei viimeinen. Mukava paikka. Miljöö oli jo vähän vanha, mutta se oli vain plussaa. Virkistävä poikkeus muodikkaiden trendiravintoloiden jälkeen.

Kaksi meistä söi wieninleikkeen ja yksi pekonissa paistetun kampelafileen. Pidin wieninleikkeestä. Perinteiset paistetut perunat olivat hyviä. Voittaa ranskalaiset mennen-tullen. Maistoin vähän myös kampela-annoksen perunasalaattia, mutta se ei ollut minun makuuni. Annoksen tilannut kyllä piti siitä.
Huuhtelin wieninleikkeen kurkusta alas saksalaisella savuoluella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 16.12.2017
Rating: 0

Restaurant: Bastardo

Söimme lohi-risottoannoksen. Risotto oli puuroutunutta tököttiä ja pöytään saapuessa jo vähän haaleata. Lohi oli ok. Kun annoksen hinta oli 25€, niin hinta-laatusuhde jää huonoksi. Helsingistä saa samalla rahalla paljon parempaa, joten ei jatkossa enää tänne.

Palvelu oli neutraalia, ei ystävällistä, mutta ei myöskään töykeätä. Yleensä tarjoilijat kysyy ruokailun jälkeen, että maistuiko, mutta täällä ei kysytty. Ehkä tarjoilijatkin tietää tämän ravintolan valttikortin olevan hieno maisema eikä ruoka.

Ravintola oli aika meluisa eli jos hakee rauhallista jutustelupaikkaa, tämä kannattaa pitää mielessä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 16.12.2017
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites