pikkukuha

18 reviews

Badges

Blog link

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Chengdu

Chengdussa tarjoillaan tavallista parempaa kiinalaista ruokaa. Osa listan ruuista tehdään ravintolassa oikein hyvin, ja osa taas huonosti. Kokeilemisen arvoisia ovat mm. 口水鸡 (kylmä kana chilikastikkeessa), 夫妻肺片 (ohuita kylmiä naudanlihasuikaleita chilikastikkeessa), 担担面 (itse tehdy noodelit lihasoossilla).

Palvelu on ollut ihan ok ja ruoka on tullut pöytään normaalissa ajassa.

Huomaa, että osa arvostelijoista ei ymmärrä kiinalaisesta ruokakulttuurista mitään ja on sen takia antanut huonon arvosana. Joku valitti, että tulista kanaa (辣子鸡) -annoksessa on pelkkää kanaa ja kuivaa chiliä ja paljon pippureita ilman mitään kastiketta. No, se on juuri sitä, mitä kyseisen annoksen kuuluukin olla. Vähän kuin tilaisi ravintolassa uunilenkin muusilla ja sitten valittaa, että huono annos, koska ei ollutkaan kanankoipi riisillä. Ja moni on valittanut, että seurueen jäsenet ovat saaneet ruoka-annoksensa eri aikaan. Kiinalaiseen tapaan seurueen pitäisi tilata yhteiset annokset, jotka laitetaan pöydän keskelle ja kaikki noukkivat siitä ruokaa syömäpuikoilla suoraan suhinsa (tai lusikalla oman riisikipponsa päälle jos pelkää pöpötartuntaa ). Koska kaikki syövät kaikkia annoksia, ei ole väliä tuleeko ruoat yhtä aikaa pöytään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 28.03.2018
Rating: 0

Restaurant: Naughty BRGR Burgers

Samaa valitan kuin muutkin: pihvi pelkkää raakaa jauhelihamössöä vailla mitään paistopintaa. Jäi syömättä. Ranskalaiset olivat ihan ok ja plussaa siitä, että tarjolla oli paljon kastikkeita, joilla saattoi ranskalaisia tai hampurilaista maustaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.03.2016
Rating: -1

Restaurant: Passio Keittiö ja Baari modern european

Söimme 3 ruokalajin menut. Ruoka oli todella hyvää ja annoskoko sopiva! Tarjoilu toimi ja ympäristö on hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 01.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Kiila Food & Bar

Mitäänsanomaton brunssi. Brunssin lämpimät ruoat olivat kuin pizzaraxista: jauhoista grillimakkaraa ja lihapullia, sipulirenkaita, surkeaa munakokkelia ja kanansiipiä. Jälkiruokana oli "tiramisua": kermavaahtoa, kaakaojauhetta ja keksejä... En löytänyt brunssilta mitään erityisen hyvää ja laadukasta ruokaa. En tulisi uudestaan edes 12 euron hinnallla.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 22€ Added: 17.05.2015
Rating: 0

Hamppari hyvällä pihvillä. Söin Rosburgerin ilman lisukkeita lauantaina lounasaikaan. Muutamia asiakkaita oli samaan aikaan, mutta ei tarvinnut kauan odotella, että sai oman purilaisen. Pihvi oli juuri sopivan medium ja maistui hyvältä. Pekoni oli myös sopivasti paistettu. Sämpylää oli paistettu liikaa ja muistutti muutamasta kohtaa enemmänkin korppua. Hampparin kylkeen kuului hieman salaattia, joka riitti minulle hyvin enkä jäänyt kaipaamaan ranskalaisia tai lisäkesalaattia. Annoksesta tuli täyteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Kilim turkish

Huonoa palvelua ja huonoa ruokaa. Odotukset olivat korkealla, koska muistelin kuulleeni paljon kehuja. En kyllä enää ymmärrä mistä olen niitä kehuja kuullut, koska eihän täälläkään ole kuin haukkuja... Alkuruoat (munakoisosalaatti ja fetatikut) olivat mauttomia ja kalliita. Iskender-kebab oli mautonta ja leipää siinä aivan liian vähän. Naudanlihavartaat olivat aivan liian suolaisia. Palvelu oli myös tympeää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 02.01.2015
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Alberga restaurant

Harakanpesän puoli: ok hamppari oluen kanssa. Pihvi ei ollut kovin kummoinen, mutta muuten ihan hyvä purilainen. Salaattipöytä oli hyvä. Irish coffee (ja tavallinen kahvi) on aina ollut Harakanpesässä erityisen hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 12.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Persian Ravintola

Erittäin maukas lounas. Söin yrteillä maustettua karitsaa, joka oli todella mureaa ja hyvää. Salaattipöytä oli myös hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Savotta finnish

Hieno kokemus. Söin alkuruoaksi kalasaaliin, jossa oli hyvä kokoelma erilaisia kalamakuja, esim. muikkukukkoa. Todella hyvää. Pääruokana karitsakärä oli myös hyvää ja annoskoko oli liiankin iso. Jälkiruokana köyhät ritarit oli sekin hyvä. Tunnelmasta ja sisustuksesta plussaa. Mielestäni hinta ei ollut mitenkään erityisen korkea verrattuna muihin vastaaviin ravintoloihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 23.03.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Base Sello Quality food

Hyvää, mutta hintavaa. Ruokalista on aika suppea, eikä sieltä löydy montaa lajia alle 20 euron. Söin juustoharmpurilaisen, joka oli hyvä. Pihvi mediumiksi paistettu ja hyvät täytteet. Ranskalaiset olivat mitäänsanomattomia. Seuralaisen pippuripihvi oli erittäin hyvä. Olen käynyt Basen baarissa monia kertoja ja sitäkin voi suositella drinkkeineen illanviettoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.03.2015
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites