ptr

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tää on outo paikka, safka on yllättävän hyvää pizzapaikaksi. Pizzat ja kebabit on hyviä mutta kotiinkuljetus pilaa kokemuksen. Kestää yli tunnin, safka on kylmää ja pakkaukset haisee röökille. Kuski taitaa vetää röökiä samalla kun kuskaa. Ihme touhua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.01.2016
Rating: 0

Restaurant: O'Learys Sello

Otettiin vastaan kivasti. Listat tuotiin ja tilaukset otettiin nopeasti. Listalta ei oikeen löytynyt mitään, valikoima todella perus eli hampparia ja pihviä. Tilasin wingsejä joiden perässä oli chilin kuvia. Todennäköisesti vain tosin graaffisena kuriositeettinä sillä wingsit olivat mauttomia ja kuivia. Vaimon hamppari taas vähän liiankin mehukas. Laskun saaminen on aina itselleni ultimate test: jos se tulee nopeasti niin homma toimii. Täällä ei toimi. Ei jatkoon. En usko meneväni uudestaan, ei vain ole mitään syytä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 07.11.2015
Rating: 0

Restaurant: teidän sushi

Mahtava paikka! Homma toimii ja sushi on hyvää sekä edullista. Suosittelen kyllä. Ravintolan konsepti on tarjota edullista ja hyvää sushia paikallisille usein mukaan otettavaksi. Toimii ja käyn usein.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.03.2015
Rating: 0

Restaurant: Kynsilaukka garlic restaurant

Tsekkasin tämän viimeisimmät arvostelut etukäteen ja alkoi mietityttämään kannattaako tänne edes enää vaivautua.

Mutta hyvä että tuli käytyä, ruoka ei ollut mikään uusi elämää mullistava kokemus josta kerrotaan lasten lapsille. Perus ruokaa jonka hinta/laatu-suhde oli täysin kohdallaan. Pääruokana nautittu lammaspata osottautui suositeltavaksi valinnaksi.

Jos kaipaa hyvistä raaka-aineista tehtyä rehellistä safkaa eikä mitään molekyylihöttöä on tämä erittäinkin suositeltava vaihtoehto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 09.10.2010
Rating: 2


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites