ruokamimmi

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Chilli Siltasaarenkatu 11 fast kebab

Falafelpita oli juuri niin kamala kuin olisi voinutkin odottaa. Pitaleivän pohjalla oli salaattikilon alla piilossa neljä mautonta, pehmeää ja muhjuista falafel-palloa. Ranskalaiset olivat erittäin hyviä kyllä, niistä plussaa. Ei enää koskaan falafeleja mistään muualta kuin Fafasista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.03.2015
Rating: 0

Restaurant: Basilika

Kävin myös Syö Helsinki -kampanjan innoittaman kokeilemassa. Edellinen arvostelu helmikuun alulta meinasi lannistaa ja jätin melkein käynnin väliin, mutta onneksi kävin! Sushibuffet oli miellyttävä, riisi oli täydellistä, kala maukasta ja sushit pysyivät kasassa mainiosti. Soijakastike maistui paremmalta kuin useimmissa sushibuffeteissa, ja tämä oli ehdottomasti yksi miellyttävimmistä sushikokemuksista.

Muu ruoka olikin sitten aika ala-arvoista - oudossa kastikkeessa makaavia halpoja mikrolihapullia, Finduksen valmiswokilta erehdyttävästi muistuttavaa "paistettua riisiä" joka oli tosin kuskusta ja rämmäleisiä kalanpalasia märässä kastikkeessa.

Vastoin yleisiä kokemuksiani aasialaisissa buffeteissa, Basilikan buffetissa ei ollut esimerkiksi mitään nuudeliannoksia, riisi ei pysynyt koossa ja muut ruokavaihtoehdot olivat sushi lisäksi... aika onnettomia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 11.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Tortilla House Kamppi fresh mex

Söin paistetuilla kasviksilla täytetyn burriton kaikilla kastikkeilla. Salsa oli mautonta samoin kuin muutkin kastikkeet, ja oikea mausteinen ja tuhti burrito jäi vain haaveeksi. Kasvikset olivat raakoja pannulla lämmitettyjä pakastekasviksia ja raaka sipuli kruunasi tämän kamalan kokemuksen vielä hirveämmäksi. Istumapaikkoja ei ole kuin muutamalle, juomat ovat ylihintaisia ja palvelu on kiireistä. En kokeile uudelleen, toivon vain löytäväni OIKEITA burritoja Helsingistä vielä jonain päivänä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 11.02.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites