samik

14 reviews

Badges

Blog link

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Grilli Toro restaurant

Paikasta oli jäänyt nostalgiset muistot, asuttiin lähellä nuoruudessani ja käytiin syömässä usein. Ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon. No kelaa eteenpäin pari dekadia, ilmeisesti useampi omistaja vaihtunut ja oma laatuvaatimus kasvanut.

Söin kaverin kanssa ala cartesta lounasaikaan pihvit. Lounasolut oli aivan lämmin vaikka pyysin ehdottomasti kylmää tai en halua ostaa (oli ilmeisesti laitettu kori kulmävedinlaatikkoon aivan hetki sitten). Ranskalaiset olivat ylikypsät ja tummanruskeat, melkein palaneet ja tottakai tosi mauttomia. Pihvi oli kohtuullinen mutta kastike oli aivan mautonta sotkua. Joku thai tytteli tarjoilija kävi kysymässä onko hyvää ja maistuuko ja kun kerroin että annos kusee niin ei mitään reaktiota ja tuskin tajusi mitä sanoin. Eipä tarjoilijan vika mutta omistajan olisi syytä katsoa laatunsa perään. En aivan varmasti enää koskaan mene toista kertaa. Hintalaatusuhteeltaan aivan surkea eikä 25€ annos ollut todellakaan hintansa väärti. Ratsastaa entisellä maineellaan ja tarjoaa karmeaa sotkua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 28.11.2013
Rating: 1

Restaurant: Kantipur nepalese cuisine

Oltiin maanantai iltana illallisella seuralaisen kanssa. Ravintola melkein tyhjä. Pari yksittäistä henkilöä 20 hengen ravintolassa. Söin alkuruoan ja pääruoan. Alkuruoaksi 'Katkarapu sipuli tomaatti-kermakeitto' 6,90€ ja pääruoaksi 'Friteerattuja jättikatkarapuja, cashewpähkinä ja seesami sipuli-kermakastikkeessa' 18,90€. Kummassakin ruoassa jäi fiilikseksi se että maustaminen ei ollut onnistunut aivan täysin. Mauksi jäi mieleen 'bland'. Olisin odottanut enemmän. Kotonakin teen onnistuneemmin maustettua ruokaa. Palvelu ihan ystävällistä. Viihtyvyys ei mitään huippuluokkaa, joku Nepal poppi soi mitä ei olis jaksanut kuunnella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 27.11.2013
Rating: -1

Restaurant: Mukesh

Kävin kerran syömässä kebab riisi annoksen. Kebab oli luokattoman huonoa, riisi oli keltaista kokkareista ja ihmeellisen makuista. Ravintolassa oli vain vähän porukkaa ja yksi sekaisin ollut 50v suomalainen juoppo muija, joka olisi ollut parempi laittaa pihalle. Ruoan huono safka normaalikebabin hinnalla antaa huonon hinta/laatu suhteen. En mene uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.03.2011
Rating: 1

Restaurant: King Kebab pizza/kebab

Olen käynyt kymmeniä kertoja. Ruoka on hyvää peruskebabia ja pizzat kanssa oikein hyvää perustasoa. Kebab on tyypilllistä massatuotettua, joka lämmitetään edessäsi. Palvelu on yleensä todella nopeaa, ja kiireestä riippuen joko puheliasta tai neutraalia. En yhdy negatiivisiin kommentteihin, paljon paikalla käyneenä näkee että välillä on vain todella kiire. Paikka auki viikonloppuna 5 aamuun asti! Annokset ovat aina erittäin runsaita. Ei tietenkään mitään gourmet ruokaa mutta hyvä omassa kategoriassaan. Loistava hinta/laatu suhde. Siksi käyn uudestaan ja uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 30.03.2011
Rating: 8

Restaurant: El Karim egyptian/pizza/kebab

Olen käynyt kaksi kertaa kun asun lähellä. Ensimmäisellä kerralla menin keskellä kesää, olin ainoa asiakas. Tarkoitus oli ottaa vaihteeksi hyvä pihvi ja menin paikalle 35min ennen F1 kisojen alkua kun ajattelin että ehdin hyvin käpygrilliin pihvin jälkeen. Annoksen tekeminen kesti melkein 35min ja kun kysyin ystävällisesti että milloinkahan se mahtaa tulla niin omistaja ärtyi neutraalista kysymyksestä ja alkoi selittämään kuin hyvin he tekevät annokset muihin paikkoin verrattuna. Pihvi oli suht ok. Hinta/ruoan+palvelun laatu heikko.

Toisen kerran menin syömään mutsin kanssa kun ajettiin ohi ja piti löytää nopeasti paikka. Olimme taas ainoita asiakkaita, omistajan lapset reuhas pienessä ravintolassa. Ruokaa sai taas odottaa ikuisuuden. Kysyin ruoan tulisuudesta että minkälaista on, yleensä syön tulista ja sanoin että kyllä sopii tulinen jos on sellainen mitä yleensä tulista pyytävät syövät. En tiedä mistä omistaja vittuuntui mutta nyt tulisuus ruoassa meni melkein habanero luokkaan. Aivan varmasti tuollaista annosta ei normaalisti suomessa tehdä. Lähtiessä näin kun mutsi antoi oikein 40 euroa, mutta äijä hävis rahojen kanssa ja tuli takas sanoen että 5€ puuttuu. Olin varma ettei puuttunut ja mutsi kanssa. Mutsi kuitenkin antoi herralle 5€ lisää. Ravintolassa pitäisi rahat laskea asiakkaan edessä ettei tulla jälkikäteen sanomaan ettei ollut tarpeeksi.

Tämä kusetuspaikka riittää, en missään tapauksessa mene uudestaan koska hinta/laatu ei ole kohdallaan. Laatuun siis kuuluu palvelu ja omistajan asenne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 30.03.2011
Rating: -3

Restaurant: King's Corner

Ihan ok pizza tuli syötyä lounasaikaan. Pizzassa ei pettymyksiä että ehkä hinta/laatu menee hieman keskiarvon paremmalle puolelle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.04.2011
Rating: 4

8. 90€ buffet, sen verran ok että olen muutaman kerran käynyt. buffet nyt on aina buffet ettei ole gourmet tasoa mutta ihan jees kokonaisuudessaan. sushi on kiva lisä, vaikkakin valikoima on suppea ja riisiä suhteessa hieman liikaa. jos tykkää thaikku ja kiinalaisruoasta niin ihan hyvä lounaspaikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.09.2011
Rating: 2

Restaurant: Kaow Thip Thai thai

Syötiin vaimon ja pojan kanssa iltapäiväinen ateria. Minun Tom Kha Kai oli maultaan oikein loistava... voimakas, pehmeä, tyypillisen thai-yrttinen ja pitkä jälkimaku. Maultaan lempiruokaani (kuten tom yam kung), jota voisin syödä joka päivä. Kevätkääryleannos oli oikein miellyttävä rapea pintainen ja pehmeä sisältä. Vaimon tilaama friteerattu kala oli täysin uppopaistettu siten ettei valkoista lihaa ollut juuri jäljellä. Ehkä hieman ylikypsennetty mutta thaikut taitaa syödä sitä tuollaisenakin, maku oli kuitenkin ihan ok. Kolmelta henkilöltä yhteensä 34€. Voisin mennä uudestaan nimenomaan thai-keitoille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 31.03.2011
Rating: 2

Restaurant: RT-Kebab

Kebab ranskalaisilla tuli syötyä iltapäivällä, olin ainoa asiakas. Hyvin pelkistetty paikka, muutama seinän- ja ikkunanvieruspaikka. Safka paperilautasilla. Kebab taisi olla samaa massatavaraa mitä on joka paikassa. Kännissä ravintolan jälkeen varmaan suosittu paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.04.2011
Rating: 0

Restaurant: Ani turkish/kebab

Söin perheen kanssa sunnuntain buffetin. Kebuliha tais olla täysin keskiverto kamaa. Ainakin sitä oli riittävästi, söin kaksi isohkoa lautasellista ja tuli ihan ähky olo. Pieni miinus siitä että vesilasi maksoi 0.40€, olis tyylikkäämpää laittaa se ihan ruoan hintaan mukaan tai olla kokonaan laskuttamasta vedestä joka otetaan hanasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.04.2011
Rating: 1


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites