yodax

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Huonointa pizzaa mitä olen aikoihin syönyt. Palvelu oli tökeröä ja huonoa, noutopizza piti käydä vielä itse hakemassa tiskiltä. Pizzassa ei edes ollut kaikkia täytteitä mitä piti olla. En ymmärrä miten pizzan voi mokata näin pahasti, jäi yli puolet syömättä. Nyt paikka toimii lähinnä paikallisten juoppojen terassina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.08.2009
Rating: 0

Restaurant: Eerikin Pippuri kebab

Stadin parhaat kebabit. Palvelu erittäin ystävällistä ja sisustus omaperäisimmästä päästä. Hauskana yksityiskohtana peltiset lautaset. Plussaa myöskin myöhäisistä aukioloajoista. Tulee (liian) usein baarireissun jälkeen piipahdettua kebbellä täällä. Miinusta hieman ylihinnoitelluista annoksista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 06.08.2009
Rating: 2

Restaurant: China Flavor

Lounasbuffet erinomainen! Uusi kiinalainen avattu tällekin alueelle. Kahtena eri päivänä käyneenä on iloista huomata, että buffetvalikoimakin vaihtuu, toisin kuin joissain paikoissa. Ruoan laatu erinomainen. Kana, nauta, possu ja nuudelit kaikki hyviä missä tahansa muodossa. Myös paistettu riisi kasviksilla oli maukasta. Tunnelmaa ei voi kovin omaperäiseksi kehua, sisustuksessa juuri mikään ei muistuta kiinalaisesta ravintolasta. Palvelu tosin oli kohteliasta ja mukavaa. Sijainti on senverran lähellä duunimestaa, että varmasti tulee vakio lounasmesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 01.09.2009
Rating: 5

Restaurant: Sakura Ruoka

Sushibuffet erittäin hyvä. Riisi ehkä hieman puuromaista, mutta hintaansa nähden erittäin hyvää. Pientä miinusta runsaasta wasabin käytöstä nigireissä. Sisustuksessa juuri mikään ei muistuta aasialaisesta ravintolasta, vain pari puunaamiota seinällä. Palvelu erittäin kohteliasta ja mukavaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 13.08.2009
Rating: 3

Restaurant: Com Viet
     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 06.08.2009
Rating: 0

Restaurant: Kampin Pippuri kebab/pizza

Stadin parhaat pizzat täältä. Kebabit haetaankin sieltä toisesta pippurista. Palvelu on ystävällistä ja ruoka tulee nopeasti. Sisustus on ihan hieno, ehkä hieman tyhjää tilaa seinillä, mutta ei valittamista. Plussaa mahdollisuudesta laittaa pizzaan itse oregano ja valkosipuli (sitä meneekin sitten paljon).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.08.2009
Rating: 0


Followers