Closed now

Cotton Club

Rating 3 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävin syömässä kun lähistöllä olin. Söin Unkarilaisen leikeen lounaslistalta. Oli iso porsaanleike jonka päälle sain paprikakastiketta. Kastike oli sopivan tulista. Salaattipöytä tuore ja tuoretta leipää. Jonnottaa joutuin hetken aikaa, mutta rahalle sai vastinetta. Käyn toistekkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 03.04.2013
Rating: 0

Ihan ok. Ei opiskelijaruokaloiden parhaimmistoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 14.03.2013
Rating: 0

Surkeaa ruokaa. Kaikki maistuu samalta ja ainaiset pannupihvi ja leike ovat tarjolla joka päivä. Taso on tullut reilusti alaspäin viime vuosina. Ei kannata maksaa edes opiskelijahintaa. Eipä tule käytyä enää, on huonoin opiskelijaruokala kaupungissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 06.03.2013
Rating: 0

Lähitienoon opiskelijoiden suosikki. Siihen ei tosin vaadita paljon, koska kampusalueen opiskelijaravintoloiden taso on muutenkin heikko. Ilman opiskelija-alennusta täällä ei kannata käydä. Elähdyttävin annos tähän mennessä: valmisjauheesta tehty vedelle maistuva perunamuusi, vedessä lilluvat (keitetyt?) värittömät lihapullat ja legendaarinen Cottonin ruskea kastike, josta ei ole ihan varmaa onko se ruskeaa tapettiliisteria vai ruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 4€ Added: 26.02.2013
Rating: 0

Inredning passar miljön, speciellt fint är glasväggen på andra våningen genom vilken man kan se en del av gamla fabriken.
Maten smakar mer som husmanskost än Amica (och man vill ju stöda lokala), men för salladens skull kan man välja att fara någon annan stans. Man äter inte rekommenderad mängd från ett salladsbord som består av tre varianters kålsallad.
Upplevelsen dras ner av att personalen oftast svara på finska när man börjar på svenska. "Varsågod" och "tack" tror man nog alla kan.

Sisustus alueen tyyliin, etenkin hienoa toisen kerroksen lasiseinä jonka läpi näkee osan vanhasta tehtaasta.
Ruoka maistuu kotitekoisemmalta kun Amican (ja yrittäähän sitä tukea muita kun isoa ketjua), mutta salaattipöytä on aina pari eri kaalisalaattia.
Kokemusta alentaa että henkilökunta useimmiten vastaa suomeksi kun puhuu ruotsia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 09.02.2013
Rating: 0

Kohtuullinen työpaikkaruokalan ja opiskelijaravintolan hybridi. Sisustus on siisti, vähän teollisuushallimainen toki johtuen olosuhteista. Ruoka on ihan ok, ei ansaitse erityismainintoja mutta ei pahaakaan. Valikoimasta löytyy vähän kalliimpi leike ja pari-kolme muuta halvempaa vaihtoehtoa sekä salaattiannoksia. Jälkkäriksi saa kahvin, paitsi opiskelijahinnalla syövät joutuvat maksamaan siitä 50 senttiä ekstraa. Muuten edellise tuntemattoman arvostelijan mainitsemat hidas jono sekä tympeä henkilökunta pitävät todellakin paikkansa. Vaihtelua opiskelijaruokaloille, mutta ei tänne ehkä kauempaa kannata lähteä...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.11.2012
Rating: 0

Maukasta ruokaa erittäin edullisesti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 27.10.2012
Rating: 0

Tosi hyvä kodinomainen ruoka ja riittävän suuret annokset. Monipuoliset salaatit ja leivät. Tympeä henkilökunta (erityisesti yksi työntekijä), joka ei osaa ruotsia. Jono etenee hitaasti, kun usein sama työntekijä annostelee ruoan ja rahastaa. Meluisa ja vähän ankea ravintolatila

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 12.07.2012
Rating: 1

Halpaa opiskelijaruokaa, lounas alle viidellä eurolla ilman opiskelijakorttia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 4€ Added: 18.11.2011
Rating: 0

hyvä opiskelijaruokala!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 31.12.2010
Rating: -2

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Yliopistonranta, 65200 Vaasa - Route

Options