Opens at 11:00

Rosso

Rating 2.5 / 5

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pizza oli valitettavasti aika mauton, vaikka raaka-aineet näyttivät hyviltä. Harmi, koska odottaisi tämän paikan pizzan maistuvan todella hyvältä. Pizzalle ei tule tämän jälkeen varmasti tultua.

Lasten spaghetti bolognese oli puolestaan erittäin herkullinen ja onnistunut annos.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 07.11.2015
Rating: 0

Lista vaikutti lupaavalta ja annos näytti hyvältä, ei vain sitten maistunut yhtään miltään, huoltoasematasoa. harmitti.miksi aina näin että ulkonäköön kyllä satsataan mutta ruoka ei saa maistua miltään, haluaako asiakkaat tälläistä tasapaksua mitäänsanomatonta einestä???

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.12.2014
Rating: 0

Ok palvelu, antipasto/salaatti hieman tylsä ja mitäänsanomaton, pizza keskiverto, vähän yli ehkä jopa. Hintataso ihan ok, ottaen huomioon ettei ole perus lähiöpizzeria. Mukava sisustus ja paikka muuten.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 22.10.2014
Rating: 0

Itse pääruoka aina maukasta ja palvelu hyvää, pirteää ja nopeaa, mutta "salaattipöytä" uudistuksen jälkeen aivan surkea, ei mitään syötäväksi kelpaavaa vaan lähestulkoon kaikki uitettu jossain marinadissa. Ennen salaattipöytän valikoima oli huomattavasti monipuolisempi ja kaikenikäisille sopiva ja tämä oli jopa yksi syy ruokapaikan valintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.10.2014
Rating: 0

Aivan törkeän mauton pizza! Syötiin kahdestaan kummatkin omat pizzat, eri täytteillä, ja molemmat olivat lähes syömäkelvottomia. Aikaisemmin olen saanut ihan hyvääkin ruokaa Rossossa, mitähän siellä on tapahtunut!? Salaattipöytäkin oli huonontunut, aikaisemmin se oli yksi syy miksi mennä juuri Rossoon, mutta ei todellakaan enää. Ja ensimmäistä kertaa elämässäni jouduin laittamaan suolaa pizzan päälle, että olisi edes JOTAIN makua! Oli niin kova nälkä että söin kuitenkin puolet, otin loput mukaan. Seuraavana päivänä kokeilin josko tabasco olisi auttanut asiaan, mutta ei, loput pizzasta oli niin pahaa että joutui roskiin. Ei kyllä huvita mennä enää sinne takaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 09.09.2014
Rating: 0

Huonoin pitsa mitä ikinä olen syönyt,jos sitä pitsaksi voi kutsua,läpyskä jossa ei ollut juurikaan täytettä,kitkerää tomaattisörsseli ja muutama katkarapu ja sienenpala juustosta ei hajuakaan,eipä tarvi tulla enää toiste.meitä oli4 ruokailijaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 29.06.2013
Rating: 0

tähän mennessä suomen surkein pizza! liian paksu pohja ja täytteitä saman verran kuin saarioisten lätkissä! hinta yli 14€ (join vettä) oli uskomaton. en suosittelisi edes pahimmalle vihamiehelleni!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.11.2012
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.06.2012
Rating: 0

Stressaantunut henkilökunta. Ruoka-annokset maukkaita mutta itse lista suppea. Viinivalikoima todella heikko, viinit huonolaatuisia ja aivan liian lämpimiä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.06.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vaasanpuistikko 18 C, 65100 Vaasa - Route
020 780 8831
http://www.rosso.fi/vaasa.html

Options