Opens at 11:00

Ylikiva!

cafe, coffee shop
Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (8)

Erinomainen konsepti. Onhan näitä vohvelikahviloita muitakin, mutta täällä saa reilulla kympillä niin monta vohvelia kuin jaksaa syödä, täytteitä mielestäni ihan riittävän kattavasti ja maku oikein hyvä. Kokemusta hieman heikentää tilojen ahtaus, kuumuus ja pitkät jonot. Ilmeisen suosittu paikka, enkä ihmettele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.05.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen niin odottanut lapsiystävällistä kahvilaa vaasaan ja vihdoin se on täällä:) ja siitä ilosta voi jo vähän maksaakkin että lapselle on turvallinen leikkipaikka,syöttötuoleja tarpeeksi ja vieläpä vaunuparkkii mikä on sisäpihalla. Ruoka on ollut joka kerta hyvää ja mitään kun ei saa tänä päivänä ilmaiseksi niin mieluusti maksan tästä kaikesta vaikka jossain toisessa kahvilasssa kahvikupin saisikin 0.50€ halvemmalla mutta lapsilla olisi sitten tylsää! Tuolla kuluu huomaamatta 1-2h ja kaikilla on ylikivaa :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.02.2015
Rating: 1

Peruskahvila, minulla ei ollut kylmää kahvia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 18.02.2015
Rating: 0

Hyvät lounassopat. Muina aikoina pannullinen (vähintään kaksi kupillista) kuumaa kahvia pöytään kannettuna 3€ (ja joku torttu päälle) on kohtuullinen hinta jopa Vaasassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.11.2014
Rating: 0

Hinnoittelee itsensä ulos. En maksa kylmästä kahvista 3 €, olkoonkin pöytään tarjoiltu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2014
Rating: -1

Lounasvohveli oli maittava ja täyttävä. Täytevalikoima ei ole suuren suuri, mutta kyllä näitä kerran viikossa syö mielihyvin! Iso plussa siitä, että lounasannokset ovat tarjolla myös lauantaisin. Leivonnaisia en maistanut (enpä olisi vohvelin jälkeen jaksanut...), mutta valikoimaa näytti olevan hyvin ja ketjukahviloiden tarjontaan verrattuna leipomukset näyttivät herkullisilta ja ihanan rustiikkisilta. Kahvila mainostaakin leipovansa itse.

Kahvila oli lauantai-iltapäivänä täynnä ja kahvittelijoita tuli jatkuvasti lisää. Ehkä muutama lisäpöytä olisi paikallaan. Tilaa kahvilassa kuitenkin on, mutta nykyisellään vain puolet tilasta on varattu kahvilapöydille ja toinen puolisko palvelee käsityömyymälänä ja lasten leikkinurkkauksena. Mistä voikin päätellä, että kyseessä on varsin lapsiystävälliseksi suunniteltu kahvila - eli jos haet ensisijaisesti hiljaista ja rauhallista kahvihetkeä niin voi olla, että Ylikiva ei ole se ensimmäinen vaihtoehto.

Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus ja mukavan persoonallinen lisä Vaasan kahvilatarjontaan!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.11.2014
Rating: 2

Peruskahvila, mutta palvelu järkyttävän hidasta. Lapsiperheille tarkoitetussa kahvilassa ei voi kahvin ja vohveliannoksen saaminen 25 minuuttia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.07.2014
Rating: -1

Lapsiystävällinen kahvila, jossa tarjolla lounaskeittoa ja vohveleita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 07.04.2014
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kauppapuistikko 10, 65100 Vaasa - Route
+358 40 032 1148
http://www.ylikiva.fi

Options