Opens at 17:00

Puisto-Grilli

Rating 4.6 / 5

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tämä on edellisten omistajien eat. fi sivu. Nykyinen on yhteen kirjoitettuna puistogrilli oy. Huom aukiolot oikealla sivulla päivitetyt, tällä sivulla olevat ajat eivät pidä paikkaansa. Terveisin puistogrillin tytöt. :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.08.2015
Rating: 0

Ihan Paras,maukas,ystävällinen suoraan sanottuna aivan huippu. Rakkaudella maustettu GrilliRuoka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.08.2015
Rating: 0

Ruoka hyvää, eikä hintakaan päätä huimaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 23.08.2015
Rating: 0

Annokset maukkaita. Ei hukutettu mausteisiin. monella muulla grillillä saa naarata pottuja ketsupin ja sinapin seasta. Annoksen ei jäätävän isoja, muttei toisaalta hinnatkaan! Ikävä kyllä sisko ja sen veli jäävät juurikin kohta eläkkeelle, eli taitaa olla viimeiset hetket, kun voi vielä nauttia kyseisen paikan emmeitä...!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.01.2014
Rating: 0

Ruoka hyvää,kuten laatukin, joskin selvästi alihinnoiteltu muihin alan yrittäjiin nähden. Syötävä tulee nopeasti vuosien kokemuksella. Ikävä kyllä vuodet näkyvät jo jaksamattomuutena palvelualttiudessa. Suosittelen silti lämpimästi poikkeamista ostoksille jo sen vuoksi, että voi tulevan talven tullen halutessaan ruokailla tai tehdä ostoksensa edullisesti sisällä lämpimässä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.09.2013
Rating: 0

42 vuotta grilliään pyörittänyt myyjä on unelmatyössään. 'Immonen' tuijotteli kopin perukoilta minua halveksivan näköisesti kun katselin vähän aikaa muualle, ja odotin miehen tulevan luukulle kun puuhiltaan ehtii kysymään mitä saisi olla. Kun sain hampurilaiset syömävalmiina käteen, kysyin pussia hamppareille. Jouduin toistamaan 3 kertaa asian Immoselle, ennen kuin hän kyrpiintyneenä alkoi laittamaan hamppareita pussiin. Kyseisellä kaverilla on lähes aina jotain passiivisagressiivista mulkailun ja tiuskinnan aihetta.

Hampurilaiset on ihan kohtuullisia ja hintataso niiden kohdalla hyvä, ja syötävä tulee todella nopeasti (hamppari jopa alle minuutissa), mutta molemmat myyjät saisivat selvittää itselleen mikä saa pienen Puistogrillin pyörittämisestä niin ylivoimaisen vaikeaa, että asiakasta katsellaan kuin juutalaista länsirannalla tervehtimisen sijaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2013
Rating: 0

Hampparit saa käteen alle minuutissa jos vain pyytää lyhyesti mitä haluaa. Jo muutaman sekunnin jahkailu ilman jonoa aiheuttaa selkeää ärsyyntymistä työntekijässä ja palvelu on muutenkin kovin kylmä ja ynseä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2013
Rating: 0

Annos pieni hintaansa nähden. No, eipähän pääse turhaa lihomaan. Otin makkaraperunat. Saatan poiketa uudelleen ja kokeilla muuta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.10.2012
Rating: 0

Valmis hampareita ja hassut lisukeet esim punajuuri, Yksi annon on kyllä hyvä lehtipihvi on todella hyvä muita annoksia en suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.07.2012
Rating: 0

Ruoka todella hyvää, palvelu kohtalaista. Hinnat aivan liian korkeat, paikka muistuttaa 80-lukua tyyliltään. -Omnomnom-

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.05.2012
Rating: 0

Location

Sääksmäentie 18, 37600 Valkeakoski - Route
03 584 5784