Closed now

Makaronitehdas Jumbo

Rating 2 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (9)

Ravintola on viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä, joskin suomen kielen osaamisessa on toivomisen varaa. Tilausta ei saatu pöytään ihan sellaisena kuin oli tilattu, koska tarjoilija ei ymmärtänyt tarpeeksi hyvin suomea. Virallisella kielellä tulisi saada palvelua paikassa kuin paikassa, siitä en lähde tinkimään vaikka osaankin puhua muitakin kieliä. Itse ruoka oli valitettavasti pettymys. Tilaamaani annosta ei voi kyllä edes hyvällä tahdolla kutsua carbonaraksi. Se on sellainen hyvä testipasta joka kertoo paljon ravintolan tasosta ja Makaronitehdas sai hylätyn. Kyllähän sen näki jo ruokalistasta että annokseen on sotkettu sinne kuulumatonta kermaa, mutta toisinaan se voi silti olla ihan hyvää. Tämä oli kuitenkin täysin mautonta. Seuralaisen tomaattipohjainen pasta näytti vetiseltä tomaattimurskalta ja jäikin häneltä lopulta syömättä. Harmillista, olisin toivonut tästä parempaa kokemusta mutta jälleen kerran kyseessä oli ravintola joka luulee pastan olevan läpihuutojuttu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.12.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Emme saaneet kaikkia tilattuja ruokia eikä siitä tultu oman aloitteisesti kertomaan. Tästä jäi todella huono maku.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.12.2017
Rating: 0

Todella kallista pastaa. Ruoassa todella paljon öljyä, tuoreita vihanneksia ei listalla näy!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 30.10.2017
Rating: 0

Melko perus pastaa, jollaiseksi kyllä kallis paikka. Vaimo otti tulisen yrttipastan, minä makkarapastan ja poijjaalle lasten-annos-carbonara (joka muuten oli sekin yli 10€; heillä ei ole erikseen lasten annoksia vaan tekevät listan pastasta pienemmän version). Ensimmäinen paikka ikinä jonka ruoasta (mistään ym. kolmesta) ei poika tykännyt, ja normaalisti syö pastaa kuin hullu puuroa. Maku ei ollut mikään erityinen myöskään meidän suuhumme. Leivästä veloitetaan erikseen. Lyhyesti: Kallis, ei erityisen maukas pastapaikka. Meidän porukalle: ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 27.06.2017
Rating: 0

Ei ole makkarapastan voittanutta. Olen syönyt kyseisen annoksen useita kertoja ja ovat joka kerta olleet tasalaatuisia ja erinomaisia. Täytyy jopa sanoa, että tähänastisista pasta-annoksista Suomen paras. Ja kokeiltu on mm. monen ei italialaisen ketjuravintolan pastoja. Hangon Makaronitehtaan makkarapasta on vain jotain ainutlaatuista. Muita annoksia en ole kokeillut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 25.05.2017
Rating: 0

Sienipastassa omituinen todella väkevä maku.

Viimeeksi kun loppukesällä kävimme ja saman annoksen tilasin, ei mitään sivumakua samaisessa sienipasta- annoksessa ollut.

Kahden haarukallisen jälkeen jätin annoksen lautaselle. Koskaan enkä missään muualla ravintolassa ole joutunut annosta syömättä jättämään.

Tarjoilijan mukaan muille on kyllä maistunut eika kukaan ole valittanut. Mukava kuulla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 21.01.2017
Rating: 0

Ihan jees. Söin katkarapupasta, puoliso makkarapastan. Lasku kahdesta pastasta, vedetä ja muutamasta palasta leipää oli yhteensä noin 40eur. Perusostarilounaaksi siis ehkä kallis.

Pasta-annokset olivat ihan jees, vatsa tuli täyteen. Tarjoilija tarjosi side orderiksi leipää tai lisukesalaatin; otimme leipää. 2 palaa kummallekkin. Sitä ihmettelin, miksi kattaukseen ei kuulunut lusikkaa - aika perusväline pastaa syödessä. Omasta jäi maukasta kastiketta paljon lautasen pohjalle lusikan puutteessa. Annosten tullessa pöytään ei myöskään tarjottu mustapippuria myllystä eikä edes parmesania - mielestäni parmesankippo kuuluu vakivarusteena pöytään jokaisessa pastamestassa.

Tarjoilu oli vähän hidasta. Vaikka me saimme ruokamme samaan aikaan; huomasin että monessa pöydässä näin ei ollut vaan lautaset tuotiin eri aikoihin. Omituista. Kiirettä ei ollut - olimme päiväsaikaan lounaalla arkena noin klo 13 pintaan.

Menisinkö uudelleen? En usko. Sisustus on paikassa kiva kuitenkin! Mutta sen verran ylihinnoiteltu ja puutteita perusasioissa mitä tulee pastapaikkaan että en usko, että innostun toista kertaa neljää kymppiä kahdesta annoksesta tuhlaamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 29.07.2016
Rating: 0

Pasta ihan maukas, mutta 18 e spagetista, katkaravuista ja öljystä vähän liikaa.
Ruoassa liikaa öljyä, koska spagetti ui siellä syötyäni puolet annoksesta.
Vesijohtovesikin maksaa! Tästä ei mainintaa listassa. Palautetta tarjoilijan mukaan annettu runsaasti. Tarjoilijalla ei ihan paras päivä :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 13.07.2016
Rating: 0

Ravintolassa oli hyvin tilaa perjantai iltapäivällä, palvelukin oli siis suht nopeaa. Tarjoilija tosin oli vähä jäykkä.

Söin pestopastaa, ei ollut mitenkään erityisen hyvää, mutta kyllä se maistui silti. Seuralaiseni tilasi makkarapastan ja sanoi sen olevan hyvää.

Miinuksena annoksemme tuotiin pöytään eriaikaan. Seuralaiseni oli syönyt jo osan makkarapastastaan, kun minä vasta sain pestopastani...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.04.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa - Route
0445234523
http://www.hangonmakaronitehdas.fi

Options