Unknown

Amanda

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounaalla taso hieman vaihtelee. Useita erilaisia vaihtoehtoja. Salaattipöytä ja itse tehdyt leivät/rieskat plussaa. Varkauden parhaita lounaspaikkoja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 27.02.2016
Rating: 0

Hyvä ja monipuolinen lounas. Monta eri vaihtoehtoa-hyvä salaattipöytä. Kysyin kadulta vastaantulijalta, mikä olisi hyvä lounaspaikka. Hyvä suositus!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.09.2015
Rating: 0

Menimme Amandaan, koska paikka on lähes ainoita Varkaudessa ja menu oli juuri uudistunut. Uudistusta tuskin huomasi, samat annokset siellä taitaa keikkua? Palvelu ystävällistä, joskin hieman kokemattoman oloista eikä sen takia kovin huomioivaa. Juomalasit ja pöytäliina olivat käynnillämme likaisia. Vesi ja valkoviini olivat valitettavasti aivan liian lämpimiä, vaikka viini olisi muuten maistuvaa ollutkin. Listalta tilattu kanadippi (paneroituja broilerinfileepaloja, talon chipsejä,valkosipuli ja chilidippi) ei ollut panerointia nähnytkään, vaan tarjolla oli kuivaa, erikoisen makuista kanaa hammastikun kokoisissa vartaissa. Vahva veikkaus olisi, että tuote olisi pakastimesta. Ranskalaiset olivat pehmeitä, dipit ihan ok. Pöytäseurueen mukaan pihvit oli ok. Kovasti yritimme, ettei käännyttäisi ketjuravintolan puoleen, mutta Rossossa sentään tietää, mitä saa. Amandasta saa kyllä ruokaa ja sitä pystyy ehkä syömäänkin, mutta tuotteet on hinnoiteltu laatuunsa nähden aivan yläkanttiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 24.11.2013
Rating: 3

Hyvä ja maistuva ruoka, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 30.06.2013
Rating: 0

Lounas tiski on siisti, saalatit hyvät ja hyvin esillä. pitsat hyviä. lehtipihvi on hyvä, ittee ei oiskein pedro säväyttäny, mut uuden keittiö mestarin muutoksien myötä on varmaa tullu muutoksia. Toivottavasti entinen lista on heitetty roskiin koska yli sata annosta on ihan vailla järkeä, gordon ramsay karjasis jo semmoselle :D Lounaan hinta ala carte ravintolaks on ihan sopiva ja köyhemmälläki on varaa testata. ala carte hinnat on kyllä aika sit isommat mut ymmärtää toisaalta ruuan hinnan nousun myötä sen asian.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.10.2012
Rating: 0

ravintola jossa hyvä lounastarjonta.
Iltasyönti onnistuu, jos pitää perinteisistä annoksista maku on kohdallaan mutta ehkä listaan voisi tehdä uudistuksia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.03.2010
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Pirnankatu 4, 78200 Varkaus - Route
017 366 9007
http://www.ruokaravintolaamanda.fi/

Options