Opens at 08:00

Kahvila-ravintola Mokkapannu

Rating 3.8 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävin suurin odotuksin sisään. Ruoka oli mautonta perushuttua. Satuinko vääränä päivänä ruokailemaan? Ajelen jatkossa ohi. tuntematon

     
     
     
Experience: Lunch Added: 02.05.2014
Rating: 0

Seurueemme otettin hyvin huomaavaisesti vastaan ja melle kerrottiin mitä mistäkin löytyy ja mitä lounaan hintaan sisältyy. Päivän listalla oli Loihikeitto ja Päivän leike.
Seurueemme kaksi jäsentä valitsivat Lohikeiton ja itselleni valitsin päivän leikkeen ja pyysin sen kaikilta osin maidottomana. Ilmeisesti henkilöstö ei missään tunnu ymmärtävän, että maidoton ja vähä laktoosinen ei ole sama asia. Lyhyen suostuttelun jälkeen hän, kassa tuntui ymmärtävän tilanteeni. Ateriaan kuulunut salaattipöytä oli hiukan parhaasta tuoreudestaan menettänyt koska tulimme lounastamaan lounasajan loppukvartaalilla. Talon leivät olivat erinomaisia osa juuri uunista tulleita. Seuralaisteni mielestä heidän lohikeittonsa oli yksi parhaista heidän saamistaan missään ja koskaan. Molemmat ovat elämässään mättäneet eri paikoissa erilaisia keittoja kuutiokaupalla. Parin santsikierroksen jälkeen he totesivat, että parempi hävetä kuin loppupäivän katua Saamani päivänleike tuli jossain tummahkon soossin päälle aseteltuna ja bernaisekastikkeella siveltynä, ranskalaisilla ja tuoretta ananasta sekä kevyesti paistetulla sipulilla varustettuna. Tässä kohtaa totesin kassan käsittäneen asiat väärin tai hän ei tiennyt bernaisekastikkeen koostumusta. Toimin periaatteitani vastaan, en myöskään halunnut isäntääni loukata ja kaavin bernaisekastikkeen sivuun. Kastiketta maistoin ja maussa ei ollut vikaa. Leike oli sopivasti paistettu, eikä sitä ollut yli yritetty maustaa. Ranskalaiset olivat rapeita ja puhtaassa rasvassa kullan keltaisiksi paistuneita. Jälkiruokana ystäväni nauttivat talon pannukakkua ja kahvia. Pannari oli ystävieni mielestä kuin äidin tekemää. Jätin itseni pelkän kahvin varaan, koska rasvaiset munkin puolikkaat eivät tuntuneet oikein kokonaisuuteen sopivan. Lähtiessämme meidät jälleen huomoitiin hyvin. Kokonaisuutena ja yhteenvetona kaikkien kolmen osalta, kokeilemisen arvoinen uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.06.2013
Rating: 1

Joka päivä hyviä ruokia ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.10.2012
Rating: 0

ok

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.01.2012
Rating: 3

Odotukset oli korkeammalla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.01.2012
Rating: 3

Tunnelma hektinen ja sekava, ruoka ei vaikuttanut-

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.01.2012
Rating: 0

Kauppakeskuksen yhteydessä. Tilat ihan OK, lounasaikana ehkä hieman ahtaat. Ruoka syötävää, pääosin kotiruoan oloista.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 19.04.2011
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Savarinkatu 2, 84100 Ylivieska - Route
040 3575 725
http://www.mokkapannu.net

Options