Closed now

Taivaallinen Rauha

Rating 2.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Suhit olivat varsin vaatimattomia, salaatit tuoreita ja raikkaita. Lämpimän puolen ankassa on paljon kehittämisen varaa kuin myös vartaisssa. Parasta ja takuuvarmaa oli friteerattu kana. Riisi oli paakkuista, taisi ollla säilytyslämpötila väärä. Heti puolenpäivän jälkeen ei minkään olisi pitänyt olla hiukan pielessä. Palvelu oli todella ystävällistä. Sunnuntailounaan buffetruokailijoita oli jo puolenpäivän aikaan runsaasti. Jaksakaa vielä vähän nähdä vaivaa ruoan laadun suhteen niin paketti on OK. Ravintolasali on kodikas, eikä minkäälaista musiikkia luojan kiitos, Oli mukava seurustella ruokailun lomassa..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 21.01.2018
Rating: 0

Tilasin listalta kanaa, bambua ja kiinalaisia sieniä. Aika perus ok setti. Sienet oli purkkiherkkusieniä, mutta ehkä ne on kasvatettu kiinassa ;) Alkusalaatissa ollut levä oli erittäin maukasta. Palvelu oikein ystävällistä. Sisustus kaunis. Kankainen servietti extraa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 30.08.2016
Rating: 0

Pakaste sushia joka oli esille tuotaessa jäässä! Iltabuffetissa syötiin. Hapanimeläkastike maistui aivan ketsupille.. Friteeratut tuoteet aivan viileitä vaikka saman tien otimme niitä kun esille laittoivat. Listalta tilattu jälkiruoka annoa olo jotakin sanoin kuvaamattoman pahaa eli ollut onnistunut edes banaanin friteeraus vaan kylmää!! Annoksen esille pano leikataan jätskiä paketista suoraan fritit läiskäysty lautaselle... Plussaa että hanajuomat kuuluivat hintaan. Jälkiruoka kun tuotiin esille ei viety likaisia astioita pois ollenkaan ja samoin seisoi pöydissä likaiset astiat. Toiste ei tarvitse mennä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.12.2015
Rating: 0

Hyvää ruokaa buffetissa, perjantaisin pippurikana joka on ihan parasta :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 07.08.2015
Rating: 0

Olen syönyt a la cartesta, buffetista sekä hakenut take away annoksia. Suosittelen kiinalaisen ruoan ystäville...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2015
Rating: 0

Olen ostanut vain takeawayta. Annokset riittävän suuria eikä järjettömän hintaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2015
Rating: 0

Ruoka oli mielestäni melko hyvää,vaikka valmisruoalle maistuikin. Kaikki arvostukseni kuitenkin lähti, kun löysin fantastani kaksi muurahaista. Juomapöydän luona näin lisää muurahaisia. Kävin valittamassa asiasta, mutta mitään hyvityksiä ei tullut, vain pahoitteluita. Kuulemma on nyt se aika vuodesta ja että fantasta niitä aina löytyy. Fiasko.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.06.2015
Rating: 0

Viikonloppubuffetissa käytiin. Aivan kamalaa ruokaa.
Kaikki maistuivat valmisruoalle. Riisi, sushi, kevätkääryleet kamalan kuivaa roskaa. Kanapalleroista kenties jäänyt kana kokonaan uupumaan.
Kaiken kruunasi tarjolla ollut ankka, missä ei muuta ollut kuin luuta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 21.04.2015
Rating: 0

Viikonlopun lounasbuffet oli surkein, jonka olen ikinä kiinalaisessa ravintolassa syönyt. Kastikkeet olivat todella teollisen makuisia, friteerattujen kanapallojen taikinakuori kostea ja oudon makuinen ja riisikin oli tahmeaa eikä uutta ruokaa tullut pöytään vierailumme aikana. Omasta mielestäni hanakokis oli aterian parasta antia... Sisustuksesta kuitenkin plussaa, viihtyisän näköinen ravintola.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 05.04.2015
Rating: 0

Reippaita makuja. Riisi hieman jämähtänyttä, muutoin oikein hyvää. Friteerattu tavara poikkeuksellisen hyvää. Sieniä liian monessa soosissa, mikä harmittaa sieniallergikkoa kovasti. Tarjolla myös muutamia nigirejä ja makeja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.04.2014
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Asemakatu 4, 84100 Ylivieska - Route
(08) 425 678
http://www.taivaallinenrauha.fi

Options