Unknown

Shell Helmisimpukka Ylöjärvi

Rating 1.5 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Moikka!
Käytiin tänään tankkaamassa 20.06 kello 16.20 Autoonostettiin bensaa 50 e ja 2 energiajuomaa ja 2 coca colaa, hinta yht, vähän yli 60 e. Mies olisi maksanut 500 e setelillä, mutta kassaneiti sanoi ettei teillä oteta noin suuria summia vastaan. En ole koskaan muualla törmännyt moiseen. Voidaan hakea bensamme vastaiduudessa muualtakin. Ollaan aina siinä pysähdytty ja ostettu matkalle juoma niin autoon kuin itsellekkin. Mies soitti minulle autoon ja menin maksamaan ostokset kortilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.06.2015
Rating: 0

Olisimme syöneet Lehtipihvit vaimoni kanssa, mutta kuullessamme, että liha on saksalaista,siltä osin pihvit jäi syömättä. Söimme sitten pitzat,jotka olivat ok. Mutta kun meille suomeen tuodaan Saksalaista kakkoslaatua ja Emakon lihaa, kun Saksalaiset syövät itse 1 laadun lihan.Syön ainoastaan turvallista kotimaista lihaa, koska siitä olen varma.Kysykää aina ennen tilausta,onko ruoka kotimaista. Lintumies 31.12.2011

     
     
     
Experience: À la carte Price: 860€ Added: 31.12.2011
Rating: -1

Söin täällä hiukan nuhjuisen oloisessa huoltoasema ravintolassa Sveitsinleikkeen ja kaverilla oli Las Vegas Salaattiannos ja Mozzarellatikkuja. Sveitsinleike oli ihan hyvää, ei valittamista. Luultavasti jokaiselta Shell Helmisimpukalta saa täsmälleen samanlaisen, sen verran tutulta annos vaikutti. Las Vegas salaatti annos yllätti runsaudellaan, isolla lautasella paljon tavaraa. Mozzarella tikut oli ihan perustavaraa kolmetikkua ja sweetchili dippi. Selkeän oloinen paikka ja palvelu ystävällistä. Miinusta tulee kuitenkin paikan likaisuudesta, ajattelimme mennä ulos terassille syömään mutta siellä oli pöydät niin likaisia, että jäimme sisälle. Eikä sisälläkään siistiä ollut. Vaikka paikka onkin 24h auki niin kyllä silti jossain välissä pitäisi siivotakin!
Ihan ok ruoka, siisteys kohdalleen niin ihan ok paikkakin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 02.07.2011
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vanha Vaasantie 1, 33470 Ylöjärvi - Route
0102810050

Options