Avautuu 16:00

Kevarin grilli

grilli
Arvosana 5 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paras grilli millä olen koskaan tullut ruokailleeksi. Hinta-laatusuhde ihan omaa luokkaansa, tuskin mistään saa näin hyvää yhtä halvalla. Ystävällinen palvelu ja ruuat valmistuvat nopeasti. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Ei turhaan tätä Guinnessin ennätyskirjaankin kelpuutettua grilliä ole kehuttu Suomen parhaimmistoon kuuluvaksi.

Laajalta listalta otan pekonipurilaisen lisäjuustolla ja valkosipulikastikkeella, seuralainen päätyy tonnikalapurilaiseen sulatejuustolla. Ruokakumppanin kanssa vielä yhteiseksi pienet ranskalaiset, annoskoko kuulemma huikea niissäkin.

Kymmenen minuutin jälkeen odotus palkitaan; ranskalaisia on melkoinen keko ja ne ovat oikeaoppisesti paistettu erittäin kuumassa rasvassa, rapeus on täydellinen ja maustaminen samoin. Kyljessä majoneesia, ketsuppia ja sipulia.

Purilaisen ensimmäinen yllätys on sen valtava koko, seuraavaksi yllättää itsetehty maukas sämpylä ja sen jälkeen pihvin puute (pekonipurilaisessa ei tosiaan pihviä ole, eikä listallakaan niin väitetä - itse vain oletin niin). Se ei kuitenkaan menoa haittaa, todellakaan, makua ja kokoa on tälläisenäänkin huikeasti. Valkosipulikastike on maukasta, samoin "peruskastike". Pekoni rapsakkaa ja salaatti tuoretta - nyt ollaan grillitasolla aivan huipussa. Seuralainen on myös vallan tyytyväinen valintaansa.

Kun vielä hinta-laatusuhde on loistava ja palvelu pelaa, ei voi valittaa kuin pitkistä jonoista - jotka ovat ansaittuja, toki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Myllykankaantie 5, 62900 Alajärvi - Reitti
040-9118697
http://www.kevaringrilli.fi/index.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita