Ei tietoa

Kanavan Kunkku

hampurilaisia, pitsaa...
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Edellisistä vuosista taso laskenut huimasti. Tilasimme pizzat,joita odotimme reilusti yli tunnin. Pizzat olivat mauttomia ja valmispohjaan tehtyjä. Hinta-laatusuhde ei todellakaan kohtaa toisiaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Kävimme hetken mielijohteesta ravintolassa, jota oli kovasti kehuttu lehdissä. Odottelimme tiskillä pitkän tovin,eikä meitä tultu monen ihmisen hääriessä lähellä edes moikkaamaan. Lopulta vain ilmeettömästi jäätiin odottamaan tilauksiamme.

Otin uuniperunan lohitäytteellä.
Ruokia sai odotella melko pitkän aikaa, vaikka asiakkaita ei ollut kuin 10 (?). Valitettavasti annos ei vastannut odotuksiani. Maku oli pettymys, ja vain vaivoin sain syötyä osan ateriasta, kaikkea en pystynyt.

Istuimme ulkoteltassa, jonka kulmilla oli myös tupakkapaikka. Kaikki tupakankäryt tulivat teltan ylärajassa olevasta välistä sisälle...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2015
Arvosana: 0

Söin hevosen sisäfilettä salaattipedillä, annoksessa oli muutama mätä mansikka sekä kuivahtanutta briejuustoa. Todella ala-arvoista enkä tule uudestaan. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 0

erittäin hidas palvelu. rahat kelpaa mutta palvelu heikkoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 28.06.2015
Arvosana: 0

Poikkesimme rauhallisena iltapäivänä ruokailemaan. Asiakkaita meidän lisäksi koko ravintolassa oli vajaat kymmenen henkilöä. Alkuruoka tuli nopeasti, mutta pääruokaa jouduimme odottamaan liki tunnin. Pasta carbonara oli ala-arvoinen, vetinen ja viileä. Ruokalistalla mainittua pekonia sai todella etsiä.Paljon on vielä opittavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.06.2015
Arvosana: 0

Kävin muutama viikko sitten syömässä tuolla Vääksyssä ja päätin ottaa parsakeittoa, jota mainostettiin tiskillä. En ole ikinä maistanut parsasta tehtyä keittoa ja epäilykset olivat korkealla. Keitto oli kuitenkin todella hyvänmakuinen, sekä reilun kokoinen. Päällä oli pekonia ja jonkinlaisia leivänpalasia? Todella maukasta, ja kyllä oli maha täynnä. Tummatukkainen tarjoilija oli ystävällinen sekä paikka viihtyisä. Tulen varmasti uudestaan, erittäin iso kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.05.2015
Arvosana: 0

Rento paikka. Omistaja on kunkku,omantyylisensä.Ei kannata vaivautua tänne,jos annos pitää saada pöytään sekunnissa taikka pipo kiristää muuten. Hyvän lehtipihvin saa ja samalla voi shoppailla ihanaa roinaa putiikista taikka juoda oluen.Ei hifistelijöille vaan perusmakujen ystäville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.04.2015
Arvosana: 0

it's unbelievable what you get away with in this country! Substandard food, our pizza had as a 'base' a some kind of dry frozen base, sweet, straight of a tin 'tomatosauce' and discusting frozen cheese to top it up. Never need to go again and I advice strongly others to do the same. A what waste, the place and the location could have had all the makings of a lovely day out.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.09.2014
Arvosana: 0

Ihana paikka, ystävällinen palvelu ja yhdet elämäni parhaimmat paistetut muikut!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 06.08.2014
Arvosana: 0

Kokemus ravintolasta oli surkea, en suosittele kenellekään.

Lauantai 26.7.2014: Tarjoilijan mukaan jonotusaika oli kahdesti kysyttäessä tunnin, joten meille suositeltiin kävelyä. Lähdimme kävelylle ja palasimme 45 min kuluttua. Saimme ensin tarjoilijalta negatiivista palautetta, sillä meitä oli kuulemma etsitty. Ruoat tuotiin pöytään, ja toinen niistä oli haalea ja toinen kylmä. Antaessamme tästä palautetta, siis myös ruokien eri valmistusajankohdasta, saapui omistaja huutamaan meille. Oli kuulemma meidän vikamme, kun emme ymmärtäneet jättää puhelinnumeroamme. Omistajan mukaan (ammattikokkien?) on niin vaikeaa arvioida oikeaa vamistumisajankohtaa, että he sanovat ajaksi tunnin, "koska muuten asiakkaat inisevät". Keskustelumme jatkui omistajan huudon ja syyttelyn maustamana, joten lopulta pyysin rahoja takaisin.

Täällä asiakas ei ole oikeassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kanavatie 17, 17200 Asikkala - Reitti
010 6666 49
http://www.kanavankunkku.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita