Avautuu 10:00

Cafe Bella

kreikkalainen kahvila
Arvosana 4.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kesäisenä hellepäivänä nautittu lämmin lounas oli herkullinen ja ruoka aivan kuin Kreikassa. Annokset olivat erittäin runsaita ja valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2014
Arvosana: 0

menee kiinni jo tosi aikaisin, täällä väärät aukioloajat

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 200€ Lisätty: 27.06.2014
Arvosana: 0

Sympaattinen kahvila, ystävällinen palvelu ja erinomainen kreikkalainen salaatti. Kreikkalaisia herkkuja ja olutta myös, jos niistä tykkää.

Kätevä pyöräilykohde vaikka autollakin pääsee lähistölle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.05.2014
Arvosana: 0

salaatti on kyllä paras kreikkalainen mitä oon syönyt :P ja mussaka suorastaan sulaa suuhun :P olin just viikonlomalla kreikassa enkä saanu sielä niin hyvää mussakaa ku cafe bellasta sain.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.08.2013
Arvosana: -2

Kiistämättä suomen paras kreikkalainen salaatti. Piilossa haukilahden ja westendin välimaastossa vanhaan pukukoppiin tehty kahvila oli allekirjoittaneelle täysin uusi tuttavuus vaikka ravintola on toiminut paikalla jo kolme kesää. Kyse on pienestä kahvilasta jossa on sisällä 16 paikkaa ja ulkona suht mukavan kokoinen terassi. Kahvilan pitäjä on kreikkalainen mies vaimonsa ja tyttärensä kanssa. Näimme pienen artikkelin Länsiväylässä ja päätimme käydä kahvilla. Autolla ei ihan viereen pääse vaan kahvilaan pitää kävellä parisataa metriä. Paikalla päätimme kuitenkin ottaa kreikkalaiset salaatit kun sellaista tarjolla oli. Vaikken ole mikään suuri kreikkalaisen salaatin ystävä niin kokemus oli aikalailla tajunnan räjäyttävä. Kreikkalainen salaatti kreikkalaisen kokin tekemänä oli jotain joka antoi itselle aivan uuden käsityksen kyseiselle salaatille. Jos kyseinen salaatti on mieleen niin tällä ei voi pettyä. Koko oli iso, raaka-aineet tuoreita ja todella hyvia. Makua sekä kokoa salaatissa riitti ja hinta oli naurettavat 8euroa. Jälkiruuaksi oli perus jäätelöiden ohella tarjolla kreikkalaisia herkkuja. Itse otin Baklavan joka oli myös oikein maukas. "Ruokalistalla" oli myös mainittu Musaka mutta sitä oli kuulema tarjolla vain silloin tällöin. Kuulema loppuu nopeasti kun sitä tarjolla on. Musakaahan ei valmisteta annos kerrallaan sen työläyden takia eikä jälkilämmitettynä maistu kuulema enää miltään joten sitä tarjotaan lounas tyylillä. Omistaja kertoi pävittävänsä aina kahvilan facebook sivuille milloin tarjolla on jotain poikkeavaa. Esim huomenna, sunnuntaina oli kuulema grillaus päivä pihalla mikäli sää sallii.
Yhteenvetona voin sanoa että kyseessä nyt ei ole mikään ravintola vaan kahvila josta saa aina salaattia ja sillointällöin myös lämmintäruokaa. Salaatti itsessään jo oli ehdottomasti sen arvoinen että paikalle kannattaa vaivautua.
Omistjat olivat oikein ystävällisiä ja kun jouduin kesken salaatin työmisen nukuttamaan rattaissa lasta ulkopuolella tuli omistajan tytär tarjoutumaan rattaidentyöntäjäksi jotta saisin itse jatkaa syömistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.07.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hietaniemenkuja 4, 02160 Espoo - Reitti
0407784009
https://www.facebook.com/pages/Cafe-Bella/333975640011477