Ei tietoa

Goodwin the steak house Iso Omena

pihviravintola
Arvosana 3.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Hyvä palvelu ja viihtyisän oloinen mutta pihvi jätti toivomisen varaa.

Paikka oli viihtyisän oloinen ja tarjoilija saapui nopeasti. Tilasin New York -pihvin ranskalaisilla. Viinilistassa oli nelisenkymmentä punaviiniä mutta vain kuutta niistä sai laseittain. Löysin kuitenkin mieleisen. Positiivista oli, että joidenkin viinien yhteydessä oli mainittu arvostetuilla foorumeilla saadut pisteet mikä aina helpottaa hieman valintaa.

Annos saapui kohtuu ajassa ja tarjoilija pyysi leikkaamaan pihvin kahtia, jotta näkisin oliko kypsyys sopiva. Olin pyytänyt pihvin mediumina ja sitä se ranskalaisen keittiön mukaan olikin. Sisältä kaksi senttiä täysin punaista, joten mielestäni suomalaisittain medium miinus. Tarjoilija vei koko annoksen kastikkeineen ja ranskalaisineen keittiöön ja palasi hetken kuluttua takaisin, jolloin pihvi oli minunkin mielestäni medium. Hyvää ja ystävällistä palvelua.

Pihvi oli kyllä erittäin murea mutta rakenne jätti toivomisen varaa. Kunnon paistopinta puuttui ja liha oli kuin jauhelihaa olisi leikannut. Mausteita pihvissä ei ollut ja kermaisesta pippurikastikkeestakin puuttui pippurit. Pippurimyllystä lisäilin itse. Ei huono, mutta olen parempaakin saanut. Ranskalaiset olivat hyviä.

Tarjoilija otti palautteeni asiallisesti vastaan. Jälkiruokaa en tilannut mutta sain kuitenkin jäätelöannoksen talon piikkiin. Hieman virolaisittain suomea puhuneelle tarjoilijalle täydet pisteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 03.01.2018
Arvosana: 0

New York -pihvi pippurikastikkeella ja ranskalaisilla 5/5. Olen syönyt kahdesti saman annoksen ja molemmilla kerroilla ollut erinomainen. Ei mitään turhaa kuivunutta salaattia kyljessä ja annoskoko loistava. Myös jälkiruuaksi syöty suklaafondant vaniljajäätelöllä on herkullinen. Ruuat on aina tuotu nopeasti pöytään (arkipäivänä klo 17-18 aikaan) ja palvelu hyvää. Palvelun laatu on vaihdellut tarjoilijasta riippuen, mutta itse olen tyytyväinen niin kauan kun ruoka on hyvää ja se tuodaan kohtuullisen nopeasti pöytään :)

Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Plussaa myös hyvästä sijainnista. Parkkihallista pääsee lähes suoraan oven eteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 25.07.2017
Arvosana: 1

Suosittelen! Suussa sulavat grillatut pihvit. Huippu ruokaa! Löytyy myös muuta vaihtoehtoa, kuin lihaa. Annokset hyvän kokoisia, vatsa tuli todellakin täyteen. Palvelu oli hyvää ja kaikki toimi ripeästi. Hinta on hieman keskivertoa kalliimpi, mutta noin hyvistä pihveistä voi maksaakin hieman enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.02.2017
Arvosana: 1

Pihvit olivat todella hyviä ja tarjoilijan palvelu rentoa ja oikealla rytmillä. Kaikki oli sujuvaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2017
Arvosana: 4

Lounas toimi hyvin. Jotenkin erilainen kun mitä odotin. Hyvät salaatit

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.12.2016
Arvosana: 7

Piipahdin nopsaan työreissun ohessa lounaalla. Palvelu oli ystävällistä ja pihvini juuri oikeanlainen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 22.11.2016
Arvosana: 8

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita