Suljettu nyt

Ristorante il Fratello

italialaista
Arvosana 4.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (21)

Yksi parhaista Tapiolan ravintoloista, ja ylivoimaisesti alueen parasta pastaa ja pitsaa kohtuuhintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.01.2019
Arvosana: 0

Pakko käydää kun tulet Tapiolaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kokemus oli kaikinpuolin loistava. Tilasin pastaa, jonka maku ja koostumus olivat herkullisia. Muu seurue tilasi pippuripihvin ja ranskalaiset(hintaansa nähden loistavat annokset), sekä suklaakakkua, joka oli suussasulavaa yhdessä vaniljajäätelön kera. Asiakaspalvelija oli todella vastaanottavainen ja iloinen. Kahvi oli sisilialaista ja erittäin maukasta. Hinnatkin ovat kohtuulliset. Miinustan yhden tähden ravintolan sijainnista ja koleasta sisustuksesta. Suosittelen kuitenkin erittäin lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.12.2016
Arvosana: 0

Eineslihapullia ja spagettia. Aivan uskomatonta!! Tästä ilosta piti vielä melkein 10 euroa maksaakin. Salaattia ja leipää sai sentään sen verran, että lounaalta selviää iltaan saakka. Toiste ei tule mentyä, se on varma!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Tilattiin ystäväni kanssa pizzat molemmille, ja ne tulivatkin suhteellisen nopeasti. Pizzat olivat hyviä ja kaikki sujui hyvin siihen asti kun saatiin syötyä. Koko ravintolassa oli vain yksi tarjoilija perjantai-iltana, ja hän ei selvästi pystynyt hallitsemaan kyseisen illan asiakasmäärää. Vaikka pyysimme laskua heti tarjoilijan viedessä lautasia pois, jouduimme muistuttamaan laskusta uudestaan ja silti laskun saaminen kesti yli puoli tuntia. Jäi tunne, että meidät oli unohdettu täysin. Ruuan puolesta paikkaa voisikin suositella, sillä hinta/laatu-suhde oli ok. Ala-arvoinen palvelu kuitenkin vie toiveet suosituksista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 29.01.2016
Arvosana: 0

Tilasin lounaaksi vuohenjuustosalaatin a la carte listalta. Annos oli todella suuri pettymys. Yksi kiekko vuohenjuustoa nahistuneen jäävuorisalaatin päällä, kolme puolitettua minitomaattia ja muutama hassu sipulinpalanen. Se vähäinen juusto oli kyllä hyvin paistettu ja maistuvaa, mutta mitään muuta hyvää annoksesta ei voi sanoa. Annos oli niin pieni, että päädyin täyttämään lautasta "salaattipöydän" etikkapunajuurilla ja porkkanaraasteella, jonka seurauksena makuelämus oli aivan karmea. Kaupan päälle käteen jäi vielä nälkä.

12 eurolla saa esim. läheisestä picnicistä huomattavasti paljon enemmän vastinetta rahoilleen jos salaattia haluaa.

Eli jos haluat hyvää ja täyttävää lounasta Tapiolasta niin mene jonnekin muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: 0

Osaavat tehdä erinomaisen hyvän ja raikkaan tomaattikastikkeen. Iso plussa italialaisessa ravintolassa. Tomaattisia pasta-annoksia kannattaa siis kokeilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: 0

Kokonaisuudessaan ensimmäinen kertani ravintolassa oli pettymys. Huono kokemus alkoi jo ensi hetkillä, kun saimme pöytään tilaamamme juomat. Tilasin listalta kahdesta vaihtoehdosta halvempaa viiniä, niistä joista pystyi tilata yhden lasin verran viiniä. Saamani viini maistui siltä kuin se olisi avattu kauan aikaa sitten. Kerrottuanu tämän tarjoilijalle hän kertoi juuri avanneesa pullon. Maku oli kuitenkin hyvin eltaantunut ja rautainen. Kokemus ei parantunut, kun saimme ruokamme: seurueestamme pitsat tilanneiden annokset olivat vähätäytteisiä, mitäänsanomattomia. Saamani pasta oli ok, mutta vain siksi, että olin hyvin nälkäinen. En suosittelisi paikkaa muille enkä itsekään aio mennä ravintolaan uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

menen ehkä uudestaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 21.08.2014
Arvosana: 0

Tilaamamme Antipasto Misto lautanen alkupalaksi oli sen verran surkea, että peruuttiin koko tilaus pääruokineen. 10 euron Antipasto lautanen on törkeän ylihinnoitettu laatuunsa nähden. Lautanen sisälsi vetistä salaattia, lounaskinkkua, neljä oliivia ja kaksi siivua prosciutto siivua. Olimme seuralaisen kanssa todella pettyneitä ja paras päätös olikin lähteä ravintolasta. En todellakaan suosittele!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppamiehentie 1, 02100 Espoo - Reitti
09 455 5033
http://www.ilfratello.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita