Ei tietoa

Robert's Coffee Sello

kahvila
Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (18)

Caramel Latte oli oikein hyvää. Kakut näyttivät myös todella herkullisilta mutta niin oli hintakin (yli 6e). Paikka ja palvelu muuten perustasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Surkea kahvila nykyään ,kakkuvitriini lähes tyhjä, siellä kuivuneita kakkuja, suolaisissa tuotteissa ei mitään uutta. Voisikohan yrittää edes pikkuisen jotain muuta. Missä iloiset asiakaspalvelijat. Suurinosa pikkulikkoja jotka tuskin ovat barista koulutusta saaneet.En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.09.2015
Arvosana: 0

Asiakaspalvelu erittäin nyrpeää, myyjät katsovat arvostelevasti asiakkaitaan. Asiakaspalvelu muutenkin on hyvin epäystävällistä eikä asiakasta huomioida kunnolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: 0

Kävin hakemassa kahvia kuluneella viikolla, valinnaksi tuli chailatte. . asiakaspalvelu hyvää ja kahvi maistui mutta tunnelman pilasi se kun "taustalla" käveli nainen ja mies nokka nyrpeenä. En tiedä oliko omistajia mutta vähän voisi näyttää parempaa esimerkkiä. En tule uudestaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.04.2015
Arvosana: 0

Jo toinen kerta peräkkäin huonoja tuotteita: paahtopaistisämpylä ok, mutta täysin ylihinnoiteltu. Suklaakakkupala -yllihintainen sekin - pahasti kuivunut reunoilta. Kuinka ihmeessä tuollaisia voi myydä? Viime kerralla täytetty croissant hajosi käsiin aivan liian tummaksi, voisi sanoa palaneekesi paistettuna. Mitä tasolle on tapahtunut??? Palvelu hyvää, vaan se ei paljoa lohduta. KOlmatta kertaa ei tule. Harmittaa, että myös yläkerran kahvila samoilla omistajilla. Kierrän kaukaa vastaisuudessa. Sämpylä, kakkupala ja musta kahvi huimat 14,50 €

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.03.2015
Arvosana: 0

Kahvi hammasta kolotti ja Robert's Coffee oli kohdalla. Valinnaksi osui Oriental Latte niminen kahvi jota olen aiemminkin juonut, erittäin hyvää! Makua voisi kuvailla sanoin: "Nestemäinen korvapuusti" Suosittelen!
Samalla tuli myös maisteltua pieni kakunpala.. olisiko ollut jokin mango passion. Hyvän makuinen tämäkin.
...Palvelu ihan ok, hieman olisi "nuorisolla" petrattavaa. Hinnoittelu menee kyllä hieman yläkanttiin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2014
Arvosana: 3

4€ latte tasted like milk and the price didn't even include chocolate. The customer service was awful. There was a fly walking on the pastries. Won't come here again!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2014
Arvosana: 0

Kuvittelisi, että tällä hinnalla saisi parempaa palvelua. Kahvila on mahtavalla paikalla ja tulisi varmaan käytyä useinkin, mikäli henkilökunta ei olisi noin käsittämättömän tympeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2013
Arvosana: 0

Ihan älytön paikka,henkilökunta suurimmaksi osaksi ihan elämäänsä kyllästyneitä teinejä ,tiskissä sämpylät täytetty kinkulla ja juustolla,kallista ja niin köyhää palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.08.2013 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: 0

Excellent service, good enough coffee. The atmosphere is noisy and crowded and the prices of this café are extremely high – since when is almost 7€ a good price for a piece of cake?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.04.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Leppävaarankatu 2, 02600 Espoo - Reitti
http://www.robertscoffee.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita