Avautuu 12:00

Sandro Tapiola

Pohjois-Afrikka
Arvosana 3.9 / 5

Ytimen Sandrojen espoolainen serkku. Maistuvia Pohjois-Afrikan makuja modernilla twistillä. Kansainvälinen ja mutkaton meininki yhdistettynä nastaan designiin.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (2)

Futuropäissään ex-tempore brunssille.

Ravintola siisti, moderni ja hyvällä maulla kasattu. Vastaanotto mallikas, henkilökunta avuliasta, ulkomaan kielellä tosin.

Ikkunapöydästä näkymä on avara, joskin hieman virikkeetön. Pihalla terassi sekä pingispöytä, jossa jotkut koettivat puuskaista tuulta uhmaten pelata, huonolla menestyksellä...

Brunssivalikoima on mainio kokonaisuus erilaisia makuja ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ainoa mitä ehkä suolaisten puolelta jäin kaipaamaan, oli vaihtoehdot leipäkoriin. Nyt yksi valinta, joskin hyvää oli sekin.

Suolaisten puolella tuli täytettyä itsensä jo niin, että makeitten osio jäi vähän varjoon, joskin tuli toki niitäkin kahvin rinnalla kokeiltua lähes kaikkia. Lisäksi löytyi vielä kelvollista smoothieta.

Kattaus on hinnoiteltu siihen tyyliin, että moni saa ymmärrettävästi allergisia reaktioita. Kuitenkin, hinta asettuu oikeisiin mittasuhteisiinsa mieltää brunssin mättöruokailun sijasta sunnuntain nautinnoksi jossa raaka-aineet ja tunnelma on ensiluokkaista..

..niin, ja alkujuomaksi tarjoiltiin mimosa!


     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 30€ Lisätty: 01.07.2018
Arvosana: 0

Huikean hyvä burgeri, yksi parhaista koskaan syömistäni.

Ruokalista vaikutti erittäin mielenkiintoiselta eikä makuihin tarvinnut pettyä. Valitsin ensin Spiced Pulled Pork burgerin mutta tarjoilija kertoi sen valmistuksen kestävän erittäin kauan. Outoa! No, tilasin sitten Grilled Åland Lamb & Goat Cheese burgerin (24e). Se olikin todella maukas ja isolle lautaselle levitetyt kastikeet olivat myös erinomaisia. Myös ranskalaiset, jotka ilmeisesti oli tehty bataatista? Todella hyvää ja erilaista. Mukavan oloinen paikka. Aika hinnakas mutta todella sen arvoista. Pitkä minuus kokiksen hinnoittelusta, 0.25L pullo kokista maksoi 4e.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 03.01.2018
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tuulikinsilta 5, 02100 Espoo - Reitti
+358 9 61285181
http://www.sandro.fi/en/restaurants/sandro-tapiola/

Vaihtoehtoisia ravintoloita