Ei tietoa

ABC Tiiriö

Arvosana 1.3 / 5

Arvostelut (5)

Salaatti oli tuoreista aineista ja ok. Lämmin ruoka: on parempi unohtaa ja jälkiruokapannari oli raakaa. Kotikalja lopussa ja tarkoilulinjasto osin sottainen
Edellisestä abc-käynnistä,on aikaa eikä,kohta mennä uudelleen, olivat sentään saanet tuoreet salaattiaineet

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.07.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihanan monipuolinen aamiainen. Erilaisia leipiä ja karjanlanpiirakoita, pekonia, pyttipannua, nakkeja, salaattia...Tässä oli hinta kohdallaan ja sain tuhdin aamiaisen. Matka jatkui hyvillä mielin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 18.05.2014
Arvosana: 0

Pizzani poltettiin kaksi kertaa samaan tilaukseen, joten en maksanut mitään. Kerran on jäänyt ruoka kokonaan syömättä, ja seisovasta pöydästä ei uskalla enää syödä muuta kuin salaattia. Paikka on nyt boikotissa ihan omaa mielen ja ruumiin terveyttä ajatellen. En voi käsittää mitä ABC edes tekee ravintola-listauksessa. Onko keittiössä edes kokkeja, vaan vai halpatyövoimaa lämmittämässä pakasteita? Sitä sietää jokaisen miettiä....

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.05.2013
Arvosana: 1

ABC:ssä oli hyviä ja huonoja puolia.

Hyvät puolet: Tilasin Pollo Barbecuen pannupitsana, joka oli ehkä S-ryhmän parasta pitsaa. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan.

Huonot puolet: Pitsan tekemisessä kesti yli kaksi tuntia ja kysyin sen jälkeen "Milloin se pitsa tulee" ja sain vastaukseksi "Kestää vielä viisi minuuttia". Ei pitänyt paikkaansa nimittäin sen jälkeen kesti vielä kaksikymmentä minuuttia ja lopulta sain sen pitsan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.11.2011
Arvosana: 2

ABC:n aamiaisella. Paikkana tyypillinen ABC, tilavat selkeät tilat, hyvät wc:t ja auki ympärivuorokauden. Aamiaisbuffetista löytyi kasviksia, leipää, jugurttia, leikkeleitä, pekonia, munia, nakkeja, pyttipannua.. ym.. ym.. Ihan kohtuullinen valikoima. Mutta vaikka olimme jo n klo 9 aikoihin niin suurinosa tarjottavista näytti jollainlailla nahistuneelta tai seisoneelta. Ehkä aamiaisella ei käy niin moni että ruoka vaihtuisi riittävästi. Kyllä tuosta kuitenkin mahansa täyteen söi 7,5e hintaan.
Ihan ok perus aamiainen.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 28.10.2011
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita