Suljettu nyt

Pikkuhuvila (Hämeenlinnan teatteri)

Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme varanneet teatterin väliaikatarjoilun. Tilasimme juustokakkua ja teetä. Tarjolle saimme kuitenkin kannun kahvia. Pyydettäessä kahvi vaihdettiin teeksi, mutta henkilökunnan asennoituminen oli epäkohteliasta. Teevesi tarjoiltiin likaisesta kannusta ja teevesi oli likaisen näköistä. Emme saaneet myöskään haudutettua teetä, vaan teepussit viskaistiin pöydälle. Henkilökunta ei pahoitellut tapahtumaa missään kohtaa, vaan lähinnä elein ja ilmein syyllisti meitä asiakkaita. Lounaasta meillä ei ole kokemusta, mutta tämän perusteella emme sitä edes lähde kokeilemaan.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 03.03.2013
Arvosana: 0

Lounas on ihan ok. Plussan puolelle vetää keittolounasversio hinta-laatusuhteellaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2011
Arvosana: -1

Kylmää, kallista, heikkoa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2011
Arvosana: -1

Tila on kaunis ja avara. Kaikki on siisitä ja palvelu hyvää. Mutta lounasruoka ei ollut juurikaan kummoista: lässähtäneitä, ylikypsiä tummaksi muuttuneita papuja, perunagratiinia (joka todella tuhtia lounaalle) ja kumista (eines) lihafärssiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 05.11.2010
Arvosana: 0

Peruslounasta kolkossa salissa. Kaksi viikkoa ravintolan avaamisesta rakennustyöt olivat edelleen meneillään Pikkuhuvilassa, joten sisustus saattoi olla keskeneräinen. Korkea tila voisi sinänsä olla ihan hieno, mutta katsotaan nyt mihin paikka kehittyy.

Lounas tarjottiin noutopöydästä, ja söin silakkapihvejä muusilla. Ruoka oli lämpötilaltaan haaleaa ja maultaan sekä laadultaan varsin tavanomaista. Salaattipöydän antimet olivat kyllä mieleeni, mm. marinoidut vihannekset ja idut. Kokemuksena Pikkuhuvila oli OK, mutta valitettavasti lounaan taso niin ruoan kuin miljöönkin osalta laski sen siirryttyä pois alueen toisesta ravintolasta, Isosta Huvilasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 29.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita