YLE Studio 10
Olen tämän ravintolan omistaja / vastuullinen
Vahvistan, että olen tämän ravintolan omistaja tai vastuullinen työntekijä ja aion pitää ravintolan tiedot ajan tasalla.
Tunnuksen voi jakaa muiden työntekijöiden kanssa, mikäli en ehdi itse päivittää tietoja.
Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat.
Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta.
Tarvitsemme Y-tunnuksen ravintolan omistavan yrityksen tunnistamiseksi. Ravintolan haltuunotto on täysin ilmaista.
Garam & Vermiglio Cateringin lounasravintola YLEn Studiotalossa. Ravintolalla on myös kahvilatuotteita ja A-oikeudet.
Ruokalista
Lounaslista
Lounaslista ravintolan nettisivullaViikko 14 2.4-6.4.2018
MAANANTAI
Hyvää pääsiäistä
Kasvissyöjille;
Lisää pääsiäismunia
TIISTAI
Chipotle Kana
Parmesan Kana
Kasvissyöjille;
Caponata Munakoiso 'salaatti'
KESKIVIIKKO
GVC Kebab Kekkerit
Pita, Hummus, Kastikkeet
Kasvissyöjille;
Falafel el GVC
Quinoa Tabouleh
TORSTAI
Maksa Pannupihvit
Mallaspossu
Kasvissyöjille;
Täytetyt Paprikat
PERJANTAI
GVC GOES TOM JONES
Fish and Chips
Pork Cassoulet
Kasvissyöjille;
Bubble and Squeek-
Kasvikset ja Munat
Sijainti
Vaihtoehtoisia ravintoloita
Miten ravintoloiden arvosanat lasketaan?
Eat.fi:n alkuaikoina me käytimme raakoja keskiarvoja, aivan kuten kaikki muutkin arvostelusivustot. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta (yli 20) arvostelua. Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin.
Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.
Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi.
Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä (vaikka se olisikin melko vaikeaa) emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut. Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden.
Arvostele ravintola
Varaa pöytä
Värien selitykset
Ruuan laatuKokemus
Hinta/laatu-suhde
Linkit
ApuaLähetä palautetta
Käyttöehdot
Yhteystiedot
Tietosuojakäytäntö
Evästeet
Blogit
Vanha Eat.fi