Suljettu nyt

Amica Insinöörit & Ekonomit

lounasravintola
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ylätasanne.
Hauskaa. Kesäisin tulee käveltyä sisään mitä oudoimpiin ruokapaikkoihin. Auringonpistoksen vaikutuksen alaisena joskus jopa amicoihin ja sodexhoihin. Nyt tapahtui ensinmainittu.

Pistoksen lisäksi olin ennalta tietoinen, että paikka ei ole aivan mahdoton. Ja Pasilan kilpailutilanteen tuntien, siellä ei roskalla pärjää.

Pasilan erikoissokkeloissa, Insinöörien ja ekonomien talon pohjakerroksessa, kulman takana, sijaitsee aivan perinteinen ruokalasali. Tuttu meille jokaiselle kouluajoiltamme. Päivän listat ovat tosin jo aiemmin havaittavissa, sisällä ei tarvitse enää kääntyä.

Näiden isojen ketjulounasruokaloiden pelisäännöt ovat aina erilaisia, siksipä kysäisen. Kyseessä on buffet, kaikkea saa (kai) ottaa. Ei taaskaan tullut nyt ihan selväksi, mutta päätin toimia omien halujeni mukaisesti. Joissain mestoissa ei saa hakea lisää, joissain ei saa ottaa kaikkia pääruokia vaikka buffetista maksaa. Minä maksan 8,70 ja päätän ottaa kaikkea mitä haluan.

Vesi, kotikalja, mehu, maito, soodavesi. Fazerin leipiä neljää sorttia, Amicassa kun ollaan. Keitto, vege, kala, liha ja jotain eilisiäkin vissiin jäminä. Pottuja paria sorttia, riisi, höyryjuureksia. Salaattipöytä melko simppeli, ei pahemmin valmistettuja juttuja, siinä ehkä pientä skarppaamista.

Paistetut potut todella hyvin duunattu. Liha mureaa, pippurisoosi erittäin okei. Kalapullat olivat kovia, ehkä ne olivat edellispäiväisiä. Juurekset just eikä melkein. Hain lisää, kukaan ei suuttunut.

Viisi vai kuusi ihmistä töissä, aikamoisella volyymillä siis painetaan. Nytkin porukkaa kyllä riitti, vaikka oltiin jo lounaan loppuvaiheessa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki - Reitti
(09) 476 774 37
http://www.amica.fi/insinoorit

Vaihtoehtoisia ravintoloita