Ei tietoa

Berghyddan

välimerellistä
Arvosana 1 / 5

välimerellinen tilausravintola


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (4)

Ruokaa oli ok.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 25€ Lisätty: 29.08.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olemme juuri ravintolassa viettämässä hääjuhlaa, jossa on n. 120 vierasta. Kokemus on ollut kokonaisuudessaan erittäin hyvä. Ilmapiiri ravintolassa on erinomainen: miljöö hirsipuuseinineen ja mustavalkoisine valokuvapotretteineen entisaikojen vaikuttajista suorastaan huokuu vanhakaupunkilaisen historiallista loistoa.

Ruokailu tässä häätilaisuudessa on buffet-henkinen, eli ruokalaji kerrallaan ateriat noudetaan salin etuosasta. Ruoka on oikein hyvää: siihen on panostettu huolellisesti kreikkalaisella kosketuksella. Syötävää oli myös runsaasti, ja hovimestari piti huolen, että buffet-poöydässä oli kaiken aikaa kukkuraisia tarjottimia täynnä tuoretta ruokaa.

Juomapuoli on itse järjestetty, joten sen puolesta ei ole tietenkään mitään yllätyksiä. Tarjoilijat pitivät kuitenkin huolen siitä, että ruokailijoilla oli aina lasissa haluamaansa juomaa. Pisimmillänkin odotin alle kolme minuuttia lasin täyttöä - vaikka salissa oli se noin sata ruokailijaa.

Joissakin arvosteluissa moitittiin sitä, että tarjoilijat keräävät astiat ruokailijoiden edestä kesken aterioinnin. Näille kommentoijille huomautan, että tässä ravintolassa on valkoiset pöytäliinat. Se viestii useimmiten siitä, että paikassa noudatetaan jonkinasteisia etikettejä. Yksi yleisimmistä etikettisäännöistä on, että aterimet ristissä tarkoittaa "syön vielä", kun taas aterimet kello viidessä merkitsee ruokailun päättymistä.

Negatiivisten arvosteluiden perusteella panin tarjoilijoiden toiminnan erityisesti merkille, ja minun nähdäkseni kenenkään lautasta ei varastettu ruokailijan poissaolosta huolimatta, kunhan aterimet olivat etiketin mukaisesti oikein.

Jotkut kritisoivat myös sitä, että "omistaja kyttää" ruokailijoita kaiken aikaa. Omistaja, joka toimi tilaisuudessa hovimestarina, oli kyllä kaiken aikaa paikalla. Hänen läsnäolonsa oli kuitenkin juuri sellaista kuin laadukkaassa ravintolassa vaaditaan. Hän tarkkaili tarjoilijoiden toimintaa ja piti huolen siitä, että kaikki sujui viimeistä piirtoa myöten oikein. Ruokailijoiden kanssa hän oli vähän tekemisissä, niin kuin rooliin kuuluukin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 29.08.2015
Arvosana: 0

Paikka on kaunis , mutta kaiken pilaa todella omituinen ja tyly omistaja . Jos järjestää ammatikseen juhlia, tulisi ottaa huomioon asiakkaiden toiveet. Se, että huutaa ja kiukuttelee asiakkaille ei ole ammattimaista. Puhumattakaan siitä , että esim. jälkiruokaan oli lisätty aineksia, joille asiakkaat olivat allergisia. Vaikka etukäteen oli sovittu tarkasti mitä ruokiin saa laittaa. En voi todellakaan suositella paikkaa kenellekään .

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2014
Arvosana: 1

Olin häissä kyseisessä paikassa. paikka ihan kiva, mutta henkilökunta ärsytti. Turhan tehokasta toimintaa! Lautaset vietiin nenä edestä vaikka ruokaa oli vielä jäljellä. Omistja tykkäsi kyttäillä ihmisiä boolimaljan vieressä. Jos erehdyit poistumaan hetkeksi pöydästä oli kaikki lasit viety...myös vesi lasi. Oli sellainen olo, että häipykää jo vaikka juhla aikaa oli jäljellä monta tuntia. Bändin solisti kävi laittamassa vähän tunnelmavalistusta kävi omistaja heti vääntämässä valot päälle. Itselläni meni ilta pilalle touhua katsellessa. Ja en ollut ainut joka tämän asian huomasi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vanhankaupungintie 3, 00560 Helsinki - Reitti
040 568 5611
http://www.berghyddan.fi/index.php?p=ruoka

Vaihtoehtoisia ravintoloita