Avautuu 17:00

Bones

eat, drink, live
Arvosana 3.8 / 5

A chic, urban bar located in the heart of Punavuori. The space functions as a bar, restaurant, lounge and club. We offer afterwork, dinner and varied events with djs and live entertainment.

We do customized menus and arrangements for special occasions. Just contact us, and we'll design your experience together.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (25)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.05.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Diilillä TB:ssä. Sisään astuessamme neljän hengen seurueellamme oli käsissään voittokuponki eli herkulliselta kuulostava kolmen ruokalajin menu about puoleen hintaan. Etukäteen valittavana oli siis joko liha & kalasetti tai kasvissetti.

Valtaosalle seurueestamme tuotiin alkupalana sokerisuolattua lohta, pikkelöityä kukkakaalia ja kurkkua. Annos oli pienehkö ja herätti osassa meistä tervettä pelkoa pääruoan koosta. Lohi oli kuitenkin taidokkaasti valmistettu ja annoksen maut pelasivat muutenkin samalla pelikirjan sivulla. Kasvissyöjän marinoidut kevätvihannekset hävisivät yllätyksettömästi äänin 4-0 lohelle.

Pääruoaksi saimme porsaanniskaa sherrykastikkeella ja valkosipuliperunapyreetä. Tässäkin kohtaa voi nostaa hattua keittiölle, sen verran maukasta erityisesti possu oli. Annos oli myös riittävän kokoinen, joten alkupalojen kohdalla noussut kevyt pelko osoittautui turhaksi hätäilyksi. Erilaisen ystävämme tomaatti-mozzarella-arancini oli uusi tuttavuus, eikä herättänyt keskusteluhaluja puoleen tai toiseen (äänestys olisi kai päättynyt 3-1). Jälkkäri oli taas enemmän piperrykseen kallellaan olevaa, mutta toki mainio päätös menulle. Menuja yhdisti juurikin tämä jälkiruokana ollut nutellakakku maitojäätelöllä.

Juomalista oli erityisen laaja varsinkin oluiden kohdalla. Pari laatusiideriäkin oli löytänyt tiensä listalle. Ilahduin kovasti pääruoan kanssa suositellusta australialaisesta punaviinistä, joka sopi possun makumaailmaan loistavasti. Tarjoilu oli välittävää ja rauhallisen ystävällistä. Miljöö on avara ja altis äänekkäiden seurueiden aiheuttamalle melulle. Ilta sujui rattoisasti oikeastaan kaiken toimiessa moitteettomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Alkupalat (jaoimme muutaman) veivät kielen mennessään ja niissä oli enemmän yritystä kuin itse pääruoassa. Kaikki oli kuitenkin maukasta, ihana miljöö ja hyvä palvelu. Talon leipä aina suussa sulavaa myös! Tulen taas uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

Isomman porukan kanssa kaksi kertaa. Homma pelannut täysin ennakkotoiveiden mukaan. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 07.11.2014
Arvosana: 0

Caseracce-pasta oli erinomainen, joka yhdisteli sieniä suolaisessa ja kermaisessa kastikkeessa sekä makeutta viinirypäleiden muodossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 06.11.2014
Arvosana: 0

Kaksi illallisvisiittiä Tres Bonesiin melko lyhyen ajan sisällä ja molemmista jäi valitettavasti hitusen pettynyt olo. Menua lukiessa nousi vesi kielelle, mutta ruuat eivät ihan vastanneet odotuksia - ja hintalaatusuhde jäi kokonaisuuden osalta molemmilla käynneillä hieman vaisuksi. Palvelu ok ja miljöö persoonallinen & viihtyisä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.01.2014
Arvosana: 1

Alkuruuaksi jaettava lihalankku joka oli erinomainen; paljon tavallisesta poikkeavia makuja. Pääruuaksi kuhaa joka oli myös todella hyvä. Kaikenkaikkiaan ruoka oli todella maukasta ja suhteellisen edullista, ainoastaan viinit tuntuivat todella kalliilta. Tunnelma ravintolassa on kuitenkin erinomainen joten tänne palaan varmasti!

Päivitys 18.1.2014. Kävimme uudestaan syömässä ja nyt pakko nostaa pisteitä vielä korkeammaksi; syömäni sisäfilepihvi oli nimittäin ehdottomasti yksi parhaista koskaan syömistäni pihveistä. Maku, kypsyys ja rakenne olivat täydellisiä. Myös alku- ja jälkiruuat vakuuttivat ja palvelu sekä tunnelma olivat jopa parempia kuin ensimmäisellä kerralla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 20.01.2014
Arvosana: 0

Ihan ok sisustus. Yksinkertainen, trendikäs ja henkii jotenkin 70-lukua. Palvelu ihan ok, mutta ruoka-annokset on todella pieniä. Tänne tullaan nälkäisenä ja lähdetään nälkäisenä. Pihvi oli ok, mutta kun annoksessa ei sen lisäksi ole kuin muutama todella pieni peruna, niin ei ollut paljoa kehumista. Mäkkäri oli onneksi vieressä, niin sai hampparilla nälän pois!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 16.01.2014
Arvosana: 0

Ravintolan miljöö on viihtyisä ja siisti. Palvelu toimi erittäin hyvin. Ruokalista oli ehkä hiukan tynkä, mutta löysimme kaikki kuitenkin ruokalistalta ateriamme. Annokset ovat kohtuu pienet, omaan makuuni liian pienet. Tästä johtuen ravintolaan ei kannata suurella nälällä suunnata tai siinä tapauksessa on hyvä aloittaa alkupaloilla

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.01.2014
Arvosana: 0

Yllättää positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Mahtava hinta-laatusuhde on plussaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 05.01.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Annankatu 6, 00120 Helsinki - Reitti
0451647064
http://www.boneshelsinki.fi