Suljettu nyt

Brasileira

brasilialainen, lounas
Arvosana 4.8 / 5

Lounasravintolamme tarjoaa aina tuoreesta aineista valmistettua ruokaa ! Brasilialaista- ja kansainvälistä ruokaa ! Jälkiruokina herkkullisia Brigadeiroja sekä raikkaita mousseja, kakkuja.

Buffet lounas 10,30 EUR
Salaatti buffet: 6,90 EUR


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (22)

Etukäteen Brasileiran lounaslistaa katsoessani harmittelin, että oma visiittini Brasilian makuihin osui juuri sellaiselle päivälle, kun ravintola tarjosi ei-niin-erityisen-brasilialaista ruokaa. Tarjolla nimittäin oli lammasrisottoa, kanalasagnea, curry-kasviksia ja perunamuusia. Samalla viikolla tarjolla oli kuitenkin esim. bahialaista kanaa ja ”pitkään haudutettua ja hyvin maustettua porsaan kassleria piilotettuna! Tyyppillinen koillis Brasilialainen annos”. No, ei auta.

Koska olin ensimmäistä kertaa ravintolassa, herätti yökastelijan itsevarmuudella varustettu toimintani heti ystävällisen tarjoilijan (kenties ravintoloitsija itse) huomion. Hän kertoi, miten homma toimii ja mitä lounastarjonta (10,30 €) piti sisällään. Kohtuullisen mielenkiintoisten salaattien lisäksi otin lautaselleni lammasrisottoa, mikä paljastui onnistuneeksi valinnaksi. Risotto oli koostumukseltaan oikeaoppisen kosteaa, eikä lampaassa ollut säästelty. Risotto oli maukasta. Salaatit kyljessä ajoivat asiansa. Kahvi kuuluu lounaan hintaan.

Palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa, mutta aterian nauttimisen jälkeen astiat piti itse palauttaa, mikä aina vähän hillitsee suurempaa fiilistelyä. Ravintola on varsin pieni, varsinkin kun sivutila ei ollut käytössä lounaalla. Valoa ja maisemia rakennustyömaalle antoivat suuret ikkunat.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.03.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti lounaalla Brasileirassa siitä lähtien kun ravintola avattiin. Ilokseni taso on säilynyt korkeana ja ruokalistalta löytyy suosikkiruokieni lisäksi aina jotakin uutta ja yllättävää, joka vie kielen mennessään - tällä kertaa maukas sienirisotto. Lisäksi palvelu on ensiluokkaista ja joka kerta käydessä tulee hyvälle mielelle. Sijainti on tällä hetkellä vähän hankala (Kalasataman rakennustyömaan vuoksi) mutta kyllä hyvän ruoan perässä kannattaa mennä vaikka maan ääriin, miksei siis Kalasatamaankin!? Sitäpaitsi Brasileira on ehdottomasti paras paikka aloittaa tutustuminen brasilialaisen keittiön salaisuuksiin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.09.2017
Arvosana: 1

Hyvää lounasruokaa . Aina maistuu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.03.2017
Arvosana: 1

Yhden kokemuksen perusteella kelpo lounasruokala.
Tarjolla taisi olla kolmea erilaista itse annosteltavaa ruokaa. Esillepanoltaan mikään ei ollut kauhean houkuttelevan näköistä. Kokeilin kuitenkin pasta- ja kanaruokia, ja molemmat olivat maultaan oikein hyviä, pasta jopa erittäin hyvää. Mausteita oli osattu käyttää sopivasti. Salaattipöytä oli niukka, mutta raaka-aineet tuoreita. Asiakaspalvelu oli hyvin ystävällistä, ja joutessaan henkilökunta siivosi pöytämmekin vaikka astioille on palautuspaikka. Sijainnin puolesta ravintola palvelee lähinnä alueen toimistoväkeä, mutta jos sattuu kulmille, kannattaa kokeilla. Tilakin on hieman erikoinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.02.2017
Arvosana: 0

Vaihtelua lounastarjontaan.

Tarjolla yleensä yksi tai kaksi brasilialaista ruokalajia ja yksi "suomalainen".

Ruuat yleensä maukkaita ja vaihtelevat sopivan usein. Lisukkeet myös hyviä, varsinkin leipä. Perus salaatti/ raastevalikoima.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: 0

Kohtalaisen vaikea löytää, syömään ei eksy vaan pitää varta vasten mennä. Tämä on tosin vaivan arvoista sillä ruoka on hyvää. Henkilökunta on hyvin ystävällistä ja ruoka vaihtelevan hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: 0

Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta, kannattaa kokeilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.09.2015
Arvosana: 0

Puolibrassi.
Suppea, mutta riittävä salaattipöytä. Buffet. Pari pääruokaa, ekstrana edellispäiväisiä. Peruna-jauhelihalaatikko on oikein maittava. Erityisbonus omasta chililiemestä. Lisärahalla upeita jälkkäripalleroita.

Yleismeininki on persoonallinen. Palvelu ihmisläheistä. Siisti tila. Siisti esillepano. Brasilialaisuus ei korostu päivän listalla erityisesti. Ehkäpä ensi kerralla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.07.2015
Arvosana: 0

Loistava mesta, jossa saa laadukasta ruokaa ja palvelua! Kiitos paljon mukavista hetkistä! Tsemppiä jatkoon!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.07.2015
Arvosana: 0

Aivan loistavaa ruokaa! Ja todella hyvä ja ystävällinen palvelu. Tuli heti sellainen olo, että asiakkaista pidetään hyvää huolta ja asiakkaat on tärkeitä! Suosittelen lämpimästi kaikille!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 12.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hermannin rantatie 10, 00580 Helsinki - Reitti
+358 50 5954280
http://www.ravintolabrasileira.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita