Ei tietoa

Coco grill

venezuelalainen ravintola
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (16)

Varovainen maustaminen. Venezuela on maahanmuuttajien maa ja siellä on monia eri tyylisiä keittiö, tämä ravintola edustaa lähinnä eurooppalaista tyyliä, jossa on kisänä joitain etelä-amerikkalaisia piirteitä. Hämmästyttävän perinteinen mutta lupaavan lyhyt menu. Avokado, katkarapu (gambas) ja munakoiso alkuruuat: Hyvin valmistettuja, itseä otin katkarapuja, jossa ravintolan ruoanlaittotapa oli jo ilmeinen: hyvin valmistetut, mutta hyvin varovasti maustetut ruuat. Makeaa balsamicoa jokaisella alkuruokalautasella. Koristeena vain? Mielestäni ei sopinut muuten lähes maustamattomille katkaravuille hyvin. Pääruoka seurasi samaa linjaa: päivän kala (lohta) kananrinta ja paella kaikki hyvin valmistettu, paellassa maku ja mausteet kunnossa. Kananrintaosa olisi voinut tulla mistä tahansa ravintolasta. Todella isot annokset. Mutta onko “more is better” aina totta? Päivän suklaakakku oli hieman kuiva ikävä kyllä. Palvelua sai välillä odottaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.01.2018
Arvosana: 0

Lounaalla seuralaiseni söivät buffetruuan ja itse tilasin päivän annoksen, lohen. Lohimedaljonki oli maukas, todella suuri ja ihanan rapeaksi paistettu. Rasvan määrästä päätellen ei kaloreita laskeville ;)

Seuralaiseni eivät olleet kovin vakuuttuneita itse buffetista, sivustaseuraajalle se vaikutti melko keskinkertaiselta.

Ruuan saapumisessa meni verrattain kauan ja seuralaiseni ehtivät syömään ruokansa jo ennen kuin oma ruokani saapui. Paikkana ei ole kovin viihtyisä, mutta potentiaalia olisi! Palvelu oli mukiinmenevää ja iloista, taustalla soivat latinorytmit saivat hyvälle mielelle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 26.12.2017
Arvosana: 0

Erinomainen kokemus. Vanhentuneesta nettisivusta huolimatta tuli lähdettyä Vallillaan kokemaan venezuelalaisen keittiön ihmeitä. Olen käynyt Venezuelassa ja sanoisin, että Coco Grillin ruoan taso on jopa parempi kuin siellä (tämä saattaa herättää vastaväitteitä, mutta näin sen koin).

Parilla Mixta, jossa mukana chorizo, lampaanfile ja kana. Tomaattiperunat, pieni salaatinpoikanen ja erillinen kastike mukana. Annos ei ollut pienimmästä päästä, vaan ähkyä vastaan sai lopussa melkein taistella.

Chorizo ja lammas olivat kerrassaan erinomaisia ja mainio kastike säesti upeasti. Tomaattiperunat toimivat hyvin pienenä lisukkeena. Ainoastaan kana oli hieman tylsän makuista, mutta kastikkeen kanssa sekin nousi arvoonsa.

Ravintolan pienistä tiloista ei mitään valitettavaa, hyvin siellä viihtyi ja tunnelma oli ravintolamainen, eikä mikään rasvaisen pikaruokamainen, mitä ehkä ennalta odotin. Palvelu oli ystävällistä ja mukavaa.

Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 26.02.2017
Arvosana: 0

Aika kolkko kokemus, hyvistä puolista huolimatta.
Ruokalista täällä on virkistävän lyhyt ja yksinkertainen. Aivan kuin ei yritettäisi liikaa. Ja silti useimmat pääruuista olivat ainakin itselleni hyvältä kuulostavia vaihtoehtoja.
Otimme kumppanimme kanssa molemmat päivän kalaa (lohta) valkoviinikastikkeessa. Kala oli hyvin paistettua, ja kastike maukasta. Esillepano oli hyvä, siistin yksinkertainen. Lisukesalaatti oli aika olematon. Kaikki vaikutti tuoreelta. Maniokkilisuketta ei ollut saatavilla, mutta tomaattiperunat olivat sentään hyvin maustetut. Hintaan ja keskivertoihmisen nälkään nähden annoskoko oli aivan liian pieni. Tämän takia tuskin tulee pian mentyä uudelleen tai suositeltua paikkaa.
Palvelu oli ystävällistä, ja ruoka tuli melko nopeasti. Asiakkaitakaan ei ollut paljon, joten muuta en odottaisikaan.
Paikan sisustus oli aika lailla väritön ja hengetön, melkein kuin keskeneräinen, ja hyvin hämärä. Pakkaspäivänä ravintolassa oli myös selvästi turhan kylmä.
Huomauttaisin myös, että ainakin silloin kun kävimme, olivat ravintolan verkkosivut vanhentuneet. Osoitetiedot liittyivät edelliseen sijaintiin, ja vaikka ruokalista taisi olla muuten sama, oli annosten hintoja nostettu parilla-muutamalla eurolla, monissa tapauksissa siis huomattavasti.
Ravintolat heikkoudet ovat harmillisia, sillä kaiken perusta eli kokkaustaito vaikuttaa olevan hallussa. Mutta jos annokset eivät kasva, on vaikea suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.02.2017
Arvosana: 0

Nyt vallilassa. Kaikki oli ihan ok, lisää toisen käyntikerran jälkeen..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: -2
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pika-arvostelu: hyvä kokemus kaikinpuolin. Erinomaisesti grillattu liha. Sympaattinen, pieni perheravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 0

Hyväää oli! reilut annokset paljon lihaa vielä kun vähän omatakeisempaa marinaadia ni hyvä tuleee. harmitti vietävästi kun ei ollut maniokkia kyseisenä päivänä. kannattaa mennä ehdottomasti

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.12.2015
Arvosana: 0

Mauton annos

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: 0

Tuli tänne mentyä ihan varta vasten kaupunkilehden jutun tähden, näytti olevan muutama muukin, sillä Keskiviikkona seiskan maissa ravinteli melkeinpä täysi, ja tilaa vain ulkosalla.

Eipä siinä vielä kun aurinko hetken paistoi. Terde itsessään oli kiva, joskin sekalaisella kalustuksella varustettu hiekkakenttä, josta pystyi seuraamaan Roihiksen kylänraitin menoa.

Ruoaksi mixed grill friteeratulla maniokilla. Annos saapui kohtuullisessa ajassa, meiniki siinä oli vähän kun olisi ollut kotipihalla grillailemassa. Yritystä toki oli ja lammaskin oli kivasti kypsennetty, mutta annos jotenkin vähän tylsä, jotain twistiä olisi kaivannut, etenkin kun juuri mitään kastiketta ei annoksessa ollut, lisäksi maniokki on melko mitäänsanomattoman makuinen.

Paikka ja henkilökunta ihan sympaattisia, mutta vaikutti vähän siltä, että kiireen johdosta alkoi pakka hieman hajoamaan.

Kuitenkin, kunhan kyseinen ravintola hieman skarppaa meininkiään ammattimaisempaan suuntaan kiireenkin keskellä, on paikka ehdottomasti matkan arvoinen, etenkin kuin hintataso on melko maltillinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 19.08.2015
Arvosana: 1

Loistava hinta-laatu -suhde. Ravintola sijaitsee lähellä kotiani ja siellä tulee vierailtua kohtuullisen usein. Kertaakaan ei ole tullut pettymystä. Myös lounas on aivan erinomainen ja edullinen: joka päivä kolme hyvää vaihtoehtoa (yksi on aina salaatti), hinta 8 €! Uskaltaisin väittää, että tällä hinnalla ei Helsingistä kovin montaa parempaa lounasta löydy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Mäkelänkatu 27, 00550 Helsinki - Reitti
+358 41 3681084
http://restaurantecocogrill.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita