Avautuu 10:00

Dilber Pizzeria

kebab pizzeria
Arvosana 4.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pihvit ja leikkeet erinomaisia. Tuotteissa maistuu laatu. Eikä ole löysiä "mikro" tuotteita kuten suurimmassa osassa pitserioista/huoltoasemista on. Annos koot isoja. Jää lähes aina loppu syömättä kun ei vain jaksa kaikkea syödä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0

Hyvä palvelu, nopea toimitus Espoon Vallikallioon, noin 40 minuuttia tilauksesta. Näppärä nainen toi ja löysi perille ilman vaikeuksia . Joskushan pizzapaikasta soitetaan ja pitää ruveta kartanlukijaksi ...Hampurilaiset erittäin hyviä, tilasin cheddarin ja Viking purilaisen. Hyvälaatuinen lihapihvi x2 cheddarissa. nam. Pizza myöskin erittäin hyvä tosin minulle oli se barbeque kastike liikaa, liian tulinen. Pyydän jättämään pois seur. kerralla. Oli hirveä nälkä ja jo yhdellä purilaisella lähti ! Jos menee mäkkärille ei lähde nälkä yhdellä purilaisella. Erittäin hyvä kokemus kaikenkaikkiaaan , älkää turhaan tätä Dilberiä haukkuko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: 0

Tilaan aina smetana speial nam! Kinkkuananas vege ja kanapizza myös hyviä! Tilaan pizzat Dilberista jo monet vuodet hyvät pizzat kyllä.
mielestäni 5 euron pizzat eivät huonontaneet laatua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0

Siis minä en maksa mitään 13euroa pizzasta, tämä jäkättävä asiakas menköön itse keskustaan makselee pestoistaan ylihintaan, siellä niitä ravintoloita riittää, kun vedestäkin pulittavat euroja.
Tämän pizzerian paras pizza on mielestäni Mexican Special-pizza ja jauhelihan tilalle kebabliha. Itse tilaan aina kotiin ja kyllä silloin on listahinnat, kotiinkuljetuksen yhteydessä, noudettaessa tai paikanpäällä syödessä on 5e. Että näin. t- Asiakas

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2014
Arvosana: 0

Kavin tanaan ensimmaista kertaa syomassa dilberissa ja on kylla ihan viihtyisa paikka mutta 5euroa pesto, kana, rukola, feta pitsasta ni pisti vahan epailyttamaan halpa hinta. Yritin selittaa omistajalle etta nostaisi hinnat takaisin listahinnoiksi ni sais laadun kohallee eika taallakaan tarvis muiden valittaa 5 euron kebabin huonosta laadusta. Suomalaiset... Jos suomessa asiakkaat arvostais yrittajia ni maksaisitte mukisematta 8-13 euro pitsasta. Ainaki jos laatu olis kohallaan nii mielellani maksaisin taman hinnan ja tukisin samalla yrittajaa. Nyt heratys konalalaiset ym paikassa kavijat, Maksakaa pitsasta se hinta mika on listassa nii saadaan taas syoda kunnon laatupizzaa. Luulis jo et pelkastaa 5euron kebab ja pizzatarjous karkottais jo ostajat. Halvalla ei saa hyvaa. Suomalaiset juntit ei vaan tajua etta 8-13 euroa ei ole paha hinta ja samalla kannustetaan yrittajaa jatkamaan. On meinaan niin kyrpiintynyt omistaja talla pitserialla. Kunnon vmainen jaarapaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.07.2014
Arvosana: -4

Hinta ja laatu kohtaa. Halvalla ei saa mitään huippuherkkua mutta syötävää tavaraa. Kedabeista puuttuu tulinen mauste kokonaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 03.06.2014
Arvosana: 0

Olen tilannut hyviä pizzoja nam

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.12.2013
Arvosana: 0

Se toimituksen kesto (1h30min) oli niin paha moka, että se vaikutti koko hommaan. Ruoka oli toimitettuna kylmää ja aika hemmetin pahaa. Huomaa, että ainekset oli vain jotenkin heitetty kasaan. Ei enää ikinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.12.2013
Arvosana: 2

Dilber - aikoinaan Konalan The kebab-ravintola.
Harmi, että nuo ajat ovat jo kaukana takanapäin. Nykyisin Dilberin kebabit ovat olleet laadultaan jopa huonompia kuin kohua herättäneen Pitskun Pizza Palvelun. Kävin ja tilasin Dilberistä aiemmin melko useinkin ruokaa, mutta tason järkyttävän laskun seurauksena ei ole pikaruokaa juuri tullut syötyä.
Henkilökunta on ystävällistä, mutta valitettavasti se ei korvaa ruoan heikkoutta. Toivottavasti Dilber nousee vielä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2013
Arvosana: 1

Suosittelen paikkaa niille jotka haluavat ruokailla perheensä kanssa. Paikka on puhdas ja henkilökunta ystävällinen. Hinta-laatu suhde on kohdallaan. Paikka on kuulemma ollut siellä vuodesta 1996, eikä omistaja ole vaihtunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 05.01.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Riihipellonkuja 3, 00390 Helsinki - Reitti
09-5127773
http://www.dilber.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita