Avautuu 11:00

Gold Lion

kiinalaista
Arvosana 3.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (34)

Ei kuulu hintaan.

Kovassa nälässä kelpaavat nekin paikat, joiden ovista ei toisina päivinä astuisi suurin surminkaan. Tämä ovi on pitkään jäänyt avaamatta, niin kuin lähes jokainen peruskiinalainen.

Take awayt tilataan. Itselle chilitofua (6e), kaverille inkiväärikuhaa (9e). Pyörittelen jo ennalta päätäni kuhan suhteen, tiedän kaverin tulevan kommenttiraidan ruokailun jälkeen.

Odotusaika on melko pitkä. Ravintola tyhjä, vaikka on pyhäpäivä ja paras kellonaika. Arveluttaa.

Annokset saapuvat, kiitän ja kumarran ja päätän lusikoida lisälusikallisesn pöytächilistä. Omistaja alkaa huutelemaan tiskin takaa jotain epämääräistä, joka paljastuu lauseeksi "...ei kuulu hintaan!"

Tyydyn ystävällisesti ja nöyrästi kohtalooni, tietäen jo nyt, että chili-tofun ainoa kohta, jossa chili tulee maistumaan, on se, johon ehdin lusikallisen lisätä. Ehkäpä take awayn idea on se, että lisächiliä tai hammastikkuja ei kuluteta. Olen tosin itse täysin eri mieltä.

Edellinen tempaus takasi sen, että minä yhdessä kumppanini kanssa emme koskaan menisi paikkaan uudestaan, vaikka ruoka olisi ollut maanmainiota. Pari lusikallista menetettyä chiliä olisi kannattanut niellä aasialaisella nöyryydellä.

Ja tottahan se oli. Chili-tofun paras osuus oli oma kustomointini. Ehkä siinä sivussa kunnollinen annoskoko. Kuusi euroa oli ihan okei tästä annoksesta. Aromisuolafiilis.

Sen sijaan, inkivääri-kuha oli kammottavinta, mitä ravintolan ovesta olen ulos kantanut. Inkivääri oli levinnyt kaikkeen ylijohtavana. Kala oli luultavammin jotain ihan muuta kuin kuhaa. Vähän kun kotosalla viritteli omia ansoja sekaan, hommasta sai just ja just nielaisukelpoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 23.06.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Raikasta hyvin tehtyä kiinalaisruokaa, haemme usein kotiin iltaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: -3

Älä anna ulkonäkö hämätä, ystävällistä ja nopeaa palvelua. Ruoan taso on hyvä ja vastaa hintaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: -6

Kaikin puolin keskinkertaista eurokinkkiä. Ei mitään suurta moitittavaa, mutta ei kummoisia kehujakaan. Keskinkertaisuus on ilmeisesti huomioitu edullisissa hinnoissa. Nopea palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.12.2015
Arvosana: -1

Todella hyvää ja halpaa kiinalaista, haen keskimäärin noin 3 kertaa/kk kun en itse jaksa tehdä ruokaa. Mukava palvelu ja hyvätm ruuat, kaikki mitä ravintolalta voi odottaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: -1

Halpa ja hyvä peruspaikka. Ei ehkä mikään kaupungin parhain kiinalainen, mutta takeaway-paikkana kyllä hintansa veroinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.04.2015
Arvosana: -1

Useaan kertaan ohi kävelyäni oli pakko testata tätä hieman hämyn (? ) oloista paikkaa. Otimme ystäväni kanssa kaksi annosta mukaan, koska hinta oli todella edullinen take awaynä. Olimme paikan ainoat asiakkaat ja ruoka valmistui jouhevasti. Ruoka oli positiivinen yllätys, koska emme tällä hintatasolla odottaneet kovinkaan kummoista makuelämystä. Hinta-laatusuhde näin ollen siis erittäin hyvä ja paikka kokeilemisen arvoinen! En kuitenkaan ehkä itse jäisi paikanpäälle syömään, ravintola ei ole missään nimessä kovin tunnelmallinen sisustukseltaan..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 3

Kävin viime kesänä täällä kaverin kanssa syömässä. Meillä oli Grouponin tarjous kiinalaiset pääruoat 2:lle (12 €). Olimme ravintolan ainoat asiakkaat, vaikka olimme arvelleet että mahdummekohan sisälle. Ehkä siihen aikaan iltapäivästä onkin rauhallisempaa? Hintataso näytti edulliselta ja kuten edellä sanoin ruoka oli ihan hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2014
Arvosana: 0

Hyviä annoksia ja paljon vaihtoehtoja. Ei mitään gourmet ruokaa mutta suurin osa annoksista ovat ihan hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Aivan mainio! Täällä on tullut käytyä älyttömän usein! Suosittelisin ruokien mukaannottamista, ruuan loistavan hinta-laatusuhteen takia. Kaikkea on tullut syötyä ja hyvin on maistunut. Tosin "4 pientä annosta" ja "3 pientäannosta" eivät yltäneet muiden safkojen hinta-laatu-määrä-makutasolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 24.05.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Runeberginkatu 8, 00100 Helsinki - Reitti
09-5879638