Avautuu 16:00

House Of Sandwiches Brasserie

moderni, skandinaavinen
Arvosana 4.3 / 5

HofS-Brasserie on helposti lähestyttävä, mutkaton ravintola, jossa nautit usean ruokalajin aterian arkena ja viikonloppuna.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Nautin ravintolassa BBQ Pulled pork sandwichin, joka oli maultaan erinomainen. Kastiketta oli ehkä hieman liikaa, mutta se ei kuitenkaan pilannut kokonaisuutta. Myös annoskoko oli erittäin hyvä. Sain ruoan nopeasti ja muutenkin palvelu pelasi kuten toivoa saattaa.

Hinta oli mielestäni myös ihan kohdallaan ottaen huomioon annoksen koon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.02.2018
Arvosana: 0

Mahtava kortteliravintola! Piipahdin illallisella ystävän suosituksesta ja pidin kovasti. Ravintolassa oli rento fiilis, lautasella ei liikaa kikkailua, ystävällinen palvelu ja hintataso kohdillaan. Hieman harmittaa ettei tämä ole ihan kotini nurkan takana, kipaisisin täältä varmasti usein aamiaiseni tai lounassalaatin. Aion käydä uudelleen heti kun liikun tällä suuntaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0

Lounaan keitto oli hyvää, lounasmakaroni niin ja näin. Aikaisemmalla kerralla kalalautasella oli muutama säilykefisu ja pari perunaa. Hinnat on silti kovia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.04.2017
Arvosana: 0

Lounas oli pettymys. Aloitetaan ensin positiivisista puolista. Kaiken kaikkiaan on kiva, että Pakilassa on tämän tyyppinen paikka. Sisustus näyttää modernilta ja houkuttelevalta, ja palvelukin oli ihan asiallista. Sitten ne negatiiviset kommentit. Lounaan hinnoittelu on laatuun ja valikoimaan nähden ihan liian kallis! Koko lounas"buffetin" saa maksamalla 11,70€. Kirjoitin buffetin lainausmerkeissä, sillä jos tarjolla on keitto, kulhollinen vihreää salaattia, kulhollinen tomaatti-oliivisalaattia ja karjalanpaistia perunamuusilla, ollaan mielestäni sillä rajalla, onko tuo karjalanpaisti lisukkeilla vai buffet. Samalla rahalla ja jopa halvemmalla saa oikeita lounasbuffetteja jopa Helsingin keskustassa (esim. Manalassa ja Juttutuvassa lounaat ovat kympin luokkaa ja tarjolla on kunnon salaattibuffet ja usein useampi pääruokavaihtoehto plus jälkiruoka). Ruoka itsessään oli ihan ok, tosin karjalanpaisti ja muusi kaipasivat suolaa ja pippuria maistuakseen, keitto, purjo-peruna, oli oikein hyvää.

Summa summarum, jos HofS haluaa menestyä lounaspaikkana, on syytä joko a) tarkistaa hintatasoa tai b) monipuolistaa tarjontaa...mieluiten molemmat. Nykymuodossa ainakin minun askeleeni kulkevat lounasaikaan toisaalle, runsaampien buffettien ääreen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 30.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin maukas a la carte lista useine uutuuksineen, ehdottomasti parhaita kokemuksia tänä vuonna

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.12.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Pakilantie 56, 00600 Helsinki - Reitti
0103467600
http://ravintola.hofs.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita