Avautuu 10:00

Kartanon Grilli Pizza

pizza, kebab, grilli
Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (3)

Uusi omistaja toi mukanaan Asian wokin joka on loistava uutuus ja uusi henkilökohtainen suosikkini. Paljon siistimpi kuin ennen ja omistaja puhuu loistavasti suomea verrattuna edelliseen joka ei puhunut ollenkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.06.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

En tiedä miten ennen mutta nyt tosi hyvää palvelua olen saanut ja hyvää ruokaakin tulee, se riippuu omasta asenteesta. Jos se on kohdalla, ruokakin on kohdalla.
Normaalisti kerrashampurilais ateria ja menoks, hyvää on!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: 0

Edellinen arvosteluni alle kolmessa tunnissa poistettiin, koska se oli pääasiassa negatiivinen. . Onkohan tämä ko. paikan henkilökunnan tekosia? Kirjoitan toisenkin kerran rehellisen mielipiteeni ko. paikasta.

Jo pelkkä asiakaskunta työnää pois tämän grillin luota; pääasiassa teinejä ja juoppoja. Grilli on auki milloin sattuu, vaikka grillin bannerissa lukee "Olemme auki joka päivä klo 16.00-02.00".

Henkilökunta osaa huonosti suomea ja siksi tulee aina välillä virheitä annoksiin. Henkilökunnalla ei myöskään ole yhtään mitään tietoa hygieniapakosta; välillä otetaan tuotteita pihdeillä ja välillä käsin. Palvelu on hidasta ja joskus jopa töykeää. Pari kertaa täällä syömisen jälkeen on maha mennyt sekaisin. Ruoka on perusgrillimättöä, mutta sen pelastaa kohtuullinen hinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 15.05.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puustellinpolku 2, 00410 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita