Ei tietoa

Kombo Winebar & Kitchen

espanjalaisia tapaksia
Arvosana 4.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (70)

Paikka, josta harvemmin ihmiset tietävät, mutta joka on aina kuitenkin mystisesti täyteen bookattu. Olen markkinoinut tätä suurinpiirtein jokaiselle kaverilleni ja kaikki ovat tykänneet paikasta, tämä on helmi.

Kombon dinner-platter maksaa 15 € ja siinä on noin 6 eri tapasta, jotka vaihtelevat. He ottavat huomioon erilaiset ruokarajoitteet ja miksaavat tapaksia sen mukaan. Maut ovat hyviä ja tapasten tekstuuri vaihtelee sopivasti. Tätä lautasellista on kiva nautiskella ajan kanssa muutaman eri viinin voimin. Loppulasku parin-kolmen viinilasin ja illalliskokoisen lautasellisen jälkeen on aina 30 € tienoilla.

Paikka on aika hälyinen ja espanjalaistyylinen siinä mielessä, että miljöö on melko simppeli. Musiikkia ei soi mutta puheensorina rytmittää iltaa. Henkilökunta on mukavaa, kertoo ruuista ja viineistä mielellään, mutta toisinaan kiireen keskellä kontaktia on haasteellista saada. Hyvä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.10.2017
Arvosana: 0

Erinomaista!

Täällä tulee asioitua suhteellisen usein ja Kombo ei ole ikinä pettänyt! Tapakset ovat poikkeuksetta erittäin hyviä ja viinivalikoima runsas ja laadukas. Kannattaa ehdottomasti kysellä viineistä ja pyytää ehdotuksia, listalta on joka kerran löytynyt loistavia uusia viinejä.

Erityismaininta tulee Kombon tunnelmasta, mahtavasta palvelusta ja henkilökunnan iloisesta asenteesta ja fiiliksestä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.01.2017
Arvosana: 0

Aivan mahtava ja erilainen kokemus. Listalla on vain annoskoko; neljä erilaista napostelusta isoon nälkään. Keittiö valmistaa päivän annoksen, eli herkullisia tapaksia.
Viinilista on laaja ja laadukas, ruoka oli erittäin hyvää ja erittäin kohtuuhintaista.
Tunnelma on myös mahtava ja tarjoilijat aivan loistavia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.12.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä ruoka, viinit ja palvelu. Mukava tunnelma ja hinta-laatu suhde hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.06.2016
Arvosana: 0

Jos OIKEASTI haluat espanjalaista tunnelmaa suomalaisella twistillä niin tämä paikka on oikea siihen! Tapakset ovat hyviä ja kohtuuhintaisia, viinit valittu isolla sydämmellä omistajan puolesta ja paikka on mitä hurmaavin. Gourmet-kokemus Sörnäisissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.02.2016
Arvosana: 0

Söimme medium-annokset ja juustoja. Olisimme ottaneet varmasti suuremmat annokset, jos tarjoilija olisi osannut suositella paremmin ja myydä enemmän. Jouduimme odottamaan viiniä kauan sekä muutenkin palvelua sai vain pyytämällä; meidät unohdettiin muutamaan otteeseen. Viinisuositukset eivät olleet asiantuntevia: viinejä kuvailtiin vain adjektiiveilla "light" ja "dark". Ruoka oli OK. Ilmeisesti kannattaisi pyytää isoja eriä tapaksia jaettavaksi koko seurueen kesken ja antaa keittiölle vapaat kädet. Hieman häiritsi, kun ei tilatessa tiennyt ruokien/annosten hintoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 1

Oikein hyvät tapakset, viinit ja palvelu! Ja kohtuullinen hinta. Ehdottomasti kannattaa mennä maistelemaan. Mukava ja rento tunnelma, viihdyin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Tapakset ovat herkullisia, ja niissä on käytetty mielikuvitusta. Erityiskiitoksen ansaitsee monipuolinen kasvistapaslautanen. Palvelu on hyvin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.09.2015
Arvosana: 0

Vietimme Kombossa ihanan lauantaisen alkuillan. Isot annoslautaset sisälsivät seitsemisen erilaista herkkua, joista jokainen oli mainio. Mukana ei ollut ainuttakaan "täyteannosta", vaan kukin laji lautasella oli laadukkaista aineksista rakkaudella valmistettu. Ja niiden yhdistelmä, heh kombo, oli mitä loistavin. Kaiken kukkuraksi ruoka-annosten hinta on uskomattoman edullinen suhteessa laatuun. Tarjoilijat osasivat suositella kullekin seurueesta mieltymysten mukaisia viinejä. Ne on selvästi valittu huolella ja tarjoavat vaativallekin harrastajalle uusia elämyksiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 0

Tänne ei kannata mennä ruuan takia. ..

Yksikään tapas ei tehdä annosta varten, vaan tapakset tehdään kaikki ennakkoon ja laitetaan vain esille tilauksen jälkeen. Lämpimät tapakset olivat haaleita ja yleisesti kaikki mautonta. Voisin tehdä saman annoksen citymarketin eineksistä...

Tapasten laatu ja monipuolisuus on heikkoa, mutta toisaalta hintakin on halpa (14€).

Jos haluaa mistella espanjalaisia viinejä ja ruualla ei ole niin väliä, niin siihen tämä paikka varmaan sopisi...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 31.05.2015
Arvosana: -2


Sijainti

Kulmavuorenkatu 2, 00500 Helsinki - Reitti
http://www.facebook.com/kombowinebar

Vaihtoehtoisia ravintoloita