Avautuu 11:00

Mevlana Sofrasi

turkkilaista
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lähi-Itä.
Vanhan Pizza Hutin tiloihin on vihdoin auennut ravintola. Pizzaklassikko sulki ovensa varmasti lähemmäs kymmenen vuotta takaperin. Väliaikana vuokraa on maksanut jos jonkinlaisia yrittäjiä. Nyt meininki vaikuttaa lupaavalta.

Laput ovella lupasivat safkaa jo pitkän aikaa. Kesällä oli hetkisen ajan tarjolla jonkinlaista hiiligrillikebabia. Sitten tuli pitkä tauko ja remontti. Loppusyksystä selviää, että turkkilaisella, välimerellisellä ja lähi-itämaisella meiningillä mennään. Buffet ja a la carte. Kohtuuhinnat. Anniskelu. Siisti tila. Paljon paikkoja. Kesällä toki iso terassi. Autopaikat vieressä. Lihaa alakerrasta muovipussiin.

Osun kohdalle buffetin loppuhetkellä. Salaattipöytä on huumaavankokoinen. Kaikkea on valmisteltu. Valkosipulin tuoksu leijuu ilmassa. Leipä on päässyt vähän kuivahtamaan. Alkukeittokin haalenemaan. Maku ei ole pahemmin kärsinyt.

Pääruokia kaksin kappalein. Lammaslihapullia sekä kanaa sienillä ja sipulilla. Molemmissa on fiilis, että muutama tunti on oltu tiskissä. Maku on aavistuksen mennyt - osin lämpötilankin takia. Lohkoperunoissa ei voi välttää samaa tilannetta. Se oli toki arvattavissakin.

Lupaus paremmasta on kuitenkin ilmassa. Uusi tarkistuskerta on varmasti tulossa. Salaattipöytään ainakin. Se keiton kanssa olisi muistaakseni seitsemän euron arvoinen. Koko buffa vajaan ysin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kastelholmantie 2, 00900 Helsinki - Reitti
040 9134119
http://www.facebook.com/ravintolamevlana

Vaihtoehtoisia ravintoloita