Ei tietoa

Namu Club & VIP Lounge

Arvosana 2.1 / 5

Stadin parasta biletystä tiistaista sunnuntaihin klo 22-04!


Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä ja laadukas paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 0

Pakko sanoa, että Namun lounas on ehkä kantakaupungin huonoin. Ruoka on juuri ja juuri "ok"-tasoa, mutta reippaasti ylihintaista. Palvelu on käsittämättömän hidasta, vaikka paikka olisi lähes tyhjä. Makkaratalossa saa useasta paikasta lounasta huomattavasti paremmalla hinta-/laatu-/palvelusuhteella. En voi suositella Namua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.05.2015
Arvosana: 0

Itku kurkussa piti lähteä kävelemään. Asiakaspalvelu huonointa mitä on ikinä ollut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: -7

Ihan kiva paikka, palvelussa parantamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2014
Arvosana: -1

Kana-annos Syö 10-viikoilla oli jopa kymmenen euron annokseksi surkea esitys. Pieni kanan rintafile kädenlämpöisenä, kylmiä paistettuja kasviksia ja kaiken kruunasi käsittämätön säätö tarjoilijoilta. Uskon että useampi ihminen seurueestamme olisi pystynyt parempaan ilman mitään tarjoilukokemusta. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: -1

City-lehden kymppitarjouksen ansiosta hinnat kohdallaan. Muutoin olisi ylihinnoiteltu. Annokset tavanomaisia, maku hyvä. Tarjoilijoita on aivan liian vähän, oluen saaminen pöytään kesti puoli tuntia tilauksesta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.10.2013
Arvosana: -1

Ruoka hyvä. Sisustus vähän tylsä ja kalpea. Palvelu ok. Alkudrinkit kalliit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 15.10.2013
Arvosana: 0

Lounaalla ei juuri väkeä, mutta silti odottelin tilauksen tekoa 25min ystävän kanssa. Kokki rupesi kierteleen ja kyseli tilauksia pöydistä kun 2 muuta henkilökunnan jäsentä ei kiinnostanut kuin juoda kahvia takahuoneessa parhaaseen lounas aikaan. Ruoka annos pieni ja salaatit liian eksoottisia syötäväksi. Jos huvittaa istua ja rupatella niin mikä ettei, lounaalla on vain tunti aikaa ja se ei tässä ravintolassa riitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 0

Hyvä salaattibuffet! Ruoka oli muutenkin hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.10.2013
Arvosana: 1

Ruoka näyttää samalta kuin Namussa ennenkin, mutta palvelu lounaalla on surkeaa. Kokemukset kolmelta edelliseltä kerralta: Istuin varmaan yli vartin pöydässä, ennen kuin joku hoksasi tulla kysymään tilausta. Viereisessä pöydässä olleet naiset suivaantuivat, he olivat odottaneet minuakin kauemmin... Sitä seuraavalla kerralla taas sai odotella iät ja ajat, kyllästyin ja lähdin pois. Sitten pidinkin jo suosiolla kuukauden tauon, mutta tänään ajattelin taas poiketa. Ihan sama meininki. Istuin 10 minuuttia pöydässä ilman että sain mitään huomiota keneltäkään (kai se ruoka edelleen pöydästä tilataan, ainakin listat on pöydillä?). Sitten kyllästyin ja lähdin taas pois (Haraldissa asiakas otettiin heti huomioon ja _ohjattiin_ pöytään, tilauksen sai tehtyä samantien). Pitäisikö käsillä huitoa vai mitä ihmettä...

En tiedä missä mättää. Viekö paikalla palloileva omistaja henkilökunnan huomion? Pitäisikö olla puku ja kravatti että huomataan, tai isompi seurue? Ihmeellistä pelleilyä... Onneksi on vaihtoehtoja. Harmi sinänsä, pidin Namun ruuista ennen kuin kyllästyin hukkaamaan lounastauosta 10-15 minuuttia odotteluun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.10.2013
Arvosana: 0

Sijainti

Kaivokatu 6 3. kerros, 00100 Helsinki - Reitti
0600 418730
http://www.namu.fi