Avautuu 11:00

Oficina

latinalaisamerikkalainen
Arvosana 2.9 / 5

Oficina on kesäsiestalla!


Arvostelut (6)

Jes, kuoharitarjous on back! Eli 10 euron kuoharipullon perässä mekin tänne suunnistimme. Söimme myös samalla. Lammas-kebab oli tosi hyvä ja lisukkeen sai valita itse. Seuralaisen kana-quesadilla oli hieman mauton. Talon omat nachot on erinomaisia! Tarjoilu oli hauskaa ja tunnelmakin kiva. Ainoa miinus tunnelmaan tulee vähän epämukavista penkeistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.03.2017
Arvosana: 0

Arepaksen tilalla oli rapea sämpylä. Siinä vaiheessa ei kyllä auta vaikka tarjoilija vakuutti sen olevan pelkkää maissia ja leivottukin paikan päällä. Kokki tuskin ikinä edes guuglannut mikä on arepas. Muutkin annokset olivat hyvin mauttomia ollakseen latinokeittöstä, jossa on runsaita yksinkertaisia makuja. Annoskuvat eivät vastanneet läheskään todellisuutta ja tuntui, että koko lista/keittiötarjonta oli hakusessa. Parasta paikassa oli ilmapiiri, jonka loi sisustus, musiikki ja innostuneet tarjoilijat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.11.2016
Arvosana: 0

Toinen kerta toden sanoo? Meillä onnistunut illallinen erityisen hyvällä palvelulla toistamiseen!

Ravintolassa on mukavan lattarihenkinen rouhea sisustus ja tunnelma. Tänne tullaan nauttimaan, rentoutumaan perheen ja ystävien kanssa ilman turhaa pönötystä ja hienostelua. Henkilökunnalla on uskomattoman hyväntuulinen ja mutkaton palveluasenne, he haluavat, että ihmiset viihtyy!

Ruokalista on lyhyt ja hyvä niin. Listalla on kuitenkin sopivasti vaihtoehtoja. Muutama liha-annos aika hintavia. Viinilista kolisee korkeilla hinnoilla, mutta näissä S-ketjun paikoissa on erinomainen etu, että siellä on tarjolla meille omistajille viinikavalkadi sopuhintaan.

Ravintolassa panostetaan itsetehtyyn ruokaan ja sille annan suuresti arvoa! Myös mm.talon nachot on Home Made ja sen huomaa. Molemmin kerroin otimme nachot alkuun ja BBQ possua. Possu annos maukasta, potut ja aioli komppasi kokonaisuutta. Pikkuisen possua enemmän lautaselle ja paprikaa vähemmän, niin olisi täydellistä!

Drinkkilista on houkutteleva, mutta drinkkien hinnat aika hurjat, jopa 12€.

Tulemme tänne varmasti uudestaan ja voin lämpimästi suositella muillekin. P.s pöytävaraus lauantaisin näyttää olevan jo tarpeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

Kuohuviinitarjouksen perusteella valittu ravintola. Vanhan yökerhon tiloissa sijaitsevan ravintolan tyyli on ehkä vähän liiankin rento ja hämyinen. Menu yksinkertainen ja aika mielikuvitukseton. Huonosti kala- ja kasvisvaihtoehtoja. Ei mikään erityinen makuelämys. Ehkä enemmänkin juoma- kuin syömäpaikka. Mukava henkilökunta kylläkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 05.07.2016
Arvosana: 0

Olimme ystävieni kanssa viettämässä iltaa paikan terassilla. Kuohuviinin houkuttelemana menimme mekin, mutta 10 €/pullo tarjousta ei saanut terassilla istuessa, ainoastaan sisällä. Aurinkoa ei tosissaan tuolla terassilla hirveästi näy. Mojitot olivat maistuvat, mutta valitettavasti ruoka oli suuri pettymys.

Ystäväni tilasivat grillistä kana-annokset ja molempien kana oli raakaa.
Kehotuksistani huolimatta he eivät suostuneet asiasta valittamaan heti vaan söivät annoksesta kaiken muun ja jättivät kanat. Kun tarjoilija haki lautasemme ja mainitsimme asiasta, ainut korvaus raa'an kanan tarjoamisesta olisi ollut ilmaiset jälkiruuat. Ystäväni eivät jälkiruokia halunnut ja laskun saatuamme velvoitettiin heiltä ateriasta täysi hinta.

Kysyin tarjoilijalta, että eikö jokin alennus olisi paikallaan, niin sellaista ei kuulema voi antaa. Tämän vuoksi en valitettavasti voi suositella ravintolaa ruuan tai edes palvelun johdosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.06.2016
Arvosana: -3

Kuoharitarjous (10 euroa/pullo) innoitti meidät testaamaan uutta ravintolaa.

Ihan viihtyisä paikka, mutta periaatteessa kesäisillä aurinkokeleillä olisi kiva nähdäkin aurinkoa – ikkunattomasta kellarista se ei onnistu. Joka tapauksessa ihan perus-viihtyisä ja kivasti laitettu paikka.

Koko käynnin ajan, aina sisääntulosta uloslähtemiseen, meidät huomioitiin hyvin. Siitä plussat mukavalle henkilökunnalle.

Tilauksen jälkeen saimme ruuat eteemme suht nopeasti. Salaattini chimichurri-marinoidulla buffalonmaitojuustolla oli hyvä: runsas, mukana paljon makuja ja hyviä komponentteja. Hinta-laatu-koko –suhde vähintäänkin kohdallaan. Vei ehdottomasti voiton seuralaisen fruity BBQ -maustetusta porsaasta.

Voisin tulla uudestaankin, vaikka S-kortti paikat eivät perinteisesti lemppareitani olekaan. Testaamisen arvoinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 27.05.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki - Reitti
010 76 64050
http://www.oficina.fi