Keittiö auki

Olutravintola Sillansuu

olutravintola
Arvosana 3.3 / 5

Seurustelu ravintola aikuiseen makuun. Laaja olut, siideri ja viski valikoima. Hiljainen taustamusiikki. lautapelejä sekä urheilukanavat.


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sillansuu ei ole ruokaravintola, vaan perheomisteinen laadukas aikuisten olut- ja viskiravintola. Torstai-illat ovat Sillansuussa legendoja torstaioluen merkeissä. Siltsu järjestää yhteistyössä VYSin kanssa vuosittain muutamia viskitastingejä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ei niinkään ruokapaikka, wingsejä, pubiruokaa. Olut ja viskivalikoima kohdallaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2014
Arvosana: 0

Mukava kuppila ja kiva sisustus. Ei syöty, mutta juotiin ja plussa siitä että siidereistä löytyi Lempi Mustikkaa, mun lempparia. :) Täytyypä käydä uudestaan kun seuraavan kerran liikutaan täällä päin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2013
Arvosana: 0

Sillansuu on tunnelmallinen keskustelukapakki todella kattavalla olutvalikoimalla ja mahdollisuudella saada lämmintä pikkusuolaista oluen kylkeen. Kausittain vaihtuvat oluet saavat palaamaan aina uudestaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.02.2012
Arvosana: 1

> Kävimme 20. 07.10 ravintolassanne. Ravintolanne ei ollut mitenkään täynnä ja saimme vasentahtoiselta kaljupäiseltä "baarimestariilta" eka drinkit. Otimme kirkasta juomaa. Toiset juomat olivat sitten tuskaisemmat. Olisimme halunneet jotain muuta kirkasta, muttei niihin liittyviä tykötarpeita teillä ollut. Se ei tietenkään ole negatiivista, mutta se palveluhaluttomuus ja vaihtoehtojen esittämättömyys ja välinpitämättömyys asiakasta kohtaan oli niin hapanta, ettei ole syytä enää kokea samaa teidän ravintolassanne.
>

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.07.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Verkkosaarenkatu 1, 57100 Savonlinna - Reitti
015531451

Vaihtoehtoisia ravintoloita