Keittiö auki

Ravintola Puisto

hotelliravintola
Arvosana 2.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (19)

Miljöö on kiva tai ainakin lasitettu terassi. Ja sijainti.Lapsille myös mukavasti tilaa. Ruoka sen sijaan lähes koko seurueelle pääosin huonoa: pasta mautonta, liha toiveista huolimatta liian kypsää tai kuivaa. Kalaĺautanen (alkupala) ok. Yllätyksenä kahvi todella pahaa: olikohan seissyt tai keitin liian likainen. Capuccinot hyviä. Tuntui turhalta valittaa näistä kun varmaankaan sen kummempaa ei tilalle olisi saanut. Ruuhkaa ei tosiaan ollut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 01.01.2017
Arvosana: 0

Lasten lettukestit.
Pinaattikeittoon oli varmaan livahtanut valkosioulijauheen sijasta hiivaa.
Spagetti oli niin öljyistä ettei sitä pystynyt syömään. Letut olivat jäässä, ilmeisesti pakaste-eineslettuja. Palvelu ok.
Hiivainen pinaattikeitto jyllää voeläkin vatsassa 5 tuntia ruokailun jälkeen....

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 26.03.2016
Arvosana: 0

Mukava puistoravintola, jossa ruokakin toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.02.2016
Arvosana: -4
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kelpo lounas perusruokaa. Arvosteluni koskee vain lounasta, a la cartea en ole syönyt. Lounas on hyvää suomalaista kotiruokaa, hinta kohdallaan. Plussaa siitä että tekee muutakin kuin ainaisia pizza tai pasta viritelmiä. Viihtyisä miljöö. kiitokset siisteydestä. Puiston lounas on kevyesti alueen Käpylä-Oulunkylä paras, tosin myönnettäköön että kilpailijoiden surkean tason tietäen saavutus ei ole kovinkaan suuri. Lounas kelpaa minulle hyvin, ehkä joskus tulee a la cartea kokeiltua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Aivan järkyttävän huonoa asiakaspalvelua naistarjoilijoilta! Respan nuorehko tyttö syönyt sitruunan, ei kiitosta tai hymyä irti itsestään saa!
Vauvan kanssa terassilla syödessä kädet täynnä kannettavaa ulos, kysyn tarjoilijalta pystyisinkö tuomaan vesikannun ulos.. Vastaa että ei kun on niin kiire! Muutama asiakas istuu sisällä ravintolassa ja kaksi työntekijää palloilee hänen lisäkseen tiskillä.. Myöhemmin samainen tarjoilija isoon ääneen kailottaa toiselle henkilölle"kerran kun teet niin saat aina olla tekemässä" viitaten pyyntööni. Pöyristyttävää, mikäköhän heidän toimenkuvansa sitten on jos ei asiakaspalvelu?!
Ruoka huonolaatuista, 90 luvulta jäänteitä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.06.2015
Arvosana: 1

Ruoka oli todella ala-arvoista. Otin lohiannoksen: lohi oli kuivaa ja todella suolaista, päällä ollut maustevoi härskiintynyttä ja kasvikset kylmiä. Kun mainitsin tästä tarjoilijalle, vastaus oli vain että voi harmi, ja hinta on sitten tämä. En saanut minkäänlaista hyvitysta, vaikka ruoka oli lähes syömäkelvotonta.En suosittele tätä paikkaa kenellekkään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: 1

Olimme seitsemän hengen porukalla vappupäivällisellä ja meiltä kaikilta ravintola saa täydet plussat raikkaista, tuoreista ja perinteisistä vappuruuista ja hyvästä tunnelmasta. Buffa oli todella runsas! Nyt on kyllä Puisto petrannut ja paljon! Kiitos x 7.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 40€ Lisätty: 06.05.2014
Arvosana: 0

Erittäin heikkolaatuista ruokaa. Palvelu oli hidasta ja tökkivää, yksi lisäpalkki tulee yrittämisestä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 06.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola oli tyhjä meitä lukuunottamatta. Palvelu oli tympeää. Ravintola näytti miellyytävältä, mutta ruoka oli täysin ala-arvoista. Broileria, majoneesia + "höyrytettyjä" kasviksia tarkoitti käytänössä omituista broilerimötkälettä, kasa majoneesia ja täysin raakoja porkkanoita. Ei mitenkään 20 euron arvoinen annos millään mittapuuulla laskettuna.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 26.05.2013
Arvosana: 0

Hyvät herrat.
Noh. Park Hotelin eduiksi on laskettava jonkinlainen eristyneisyyden mukanaan tuoma sympaattisuus. Pohjolankadun miljöö on parasta, mitä Helsinki aurinkoisena talvipäivänä voi tarjota. Vanhan raitiovaunun kolistellessa pitkin raiteita värikkäiden puutalojen välistä, voi tuntea ajan, jota ei ole todellisuudessa tuntenut.

Lounasaika on päättymässä, ravintola on yhtä pöytää laskematta tyhjä. Tila on siistitty, nimi on muutettu, ruokameininki vaikuttaa kuitenkin niin samalta, että uskon vanhan päälle rakennettavan. Niin myös tässä arviossa siis. Komeaa puuta, uudenkarheaa mattoa. Vastaanottovirkailijat ovat innokkaita. Varsinaista valittamista palvelusta ei ole, mutta jokin mättää. Ehkä palvelu ei tule aivan sydämestä.

Pääruuista on mallilautaset hotellin tiskin vieressä. Arveluttavaa, epämiellyttävää, erikoista. Älkää tehkö näin. Ei valokuvia, ei malliannoksia paremmissa ravintoloissa tarvita. Ehkä tämä ei ole parempi ravintola.

Alkusalaattipöytä on pystyssä kohtuullisena. Tonnikalasalaatti on kohtuullinen, kaaliraaste parempi. Leivät ovat mielettömän hyviä, jopa niin hyviä, että ostan hiukan mukaankin. (Hiukan ylihinnoiteltuna, tosin.)

Alkukeitto (herne-) maistuu. Pekonilla kyllästetty keitto on ensiluokkainen, tosin hernarilla on tapanakin olla melko tasalaatuinen joka paikassa. Kulho on täynnä tässäkin vaiheessa iltapäivää, näemmä ruokailijoista on pulaa. Alueelle noussut uusi kilpailija toki tiedetään.

Pääruuaksi otimme kampelaa. Keitetyt potut ovat epätasakeittoasteisia, Soosi on nihkeä ja mausteisuus epämääräinen. Kampelassa ei ole vikaa, mutta maku on kadonnut soosin sekavuuteen. Kouluruokamainen annos.

Reilun yhdeksän euron lounaaksi kelvollinen, näin hyvässä miljöössä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Pohjolankatu 38, 00610 Helsinki - Reitti
(09) 799 755
http://www.parkhotelkapyla.fi/fi/ravintola/