Avautuu 11:00

Pizza Express Käpylä

Arvosana 1.9 / 5

Arvostelut (10)

Minulla oli ennakkoluuloja Pizza Expressejä kohtaan. Mielikuvani olivat jostakin pienestä hikikojusta, jossa väännetään bulkkilättyjä puolijuosten, ja asiakkaina vain kiireisiä ja/tai krapulaisia ohikulkijoita.

Siksi yllätyinkin positiivisesti. Pizza oli oikein mehukas, hyvällä pohjalla oli tarpeeksi täytettä. Toimitus oli nimensä mukainen eli express nopea. Puolisen tuntia tilauksesta pääsimme jo pizzan ääreen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pizza (hot lover) oli maultaan keskivertotasoa mutta sopivan tulinen, josta lisäpisteitä. Täytteitä oli sen verran, että pizzasta riitti minulle kahdeksi kerraksi, otin siis loput mukaan. Salaattipöytä parempi kuin pizzerioissa yleensä. Kuitenkin koska pizza ei ollut mielestäni riittävän hyvän makuinen niin tuskin tulee vierailtua toista kertaa. Nyt vain sattui olemaan hyvällä paikalla lähellä Käpylän kyläjuhlia. Myös ystäväni söi saman pizzan minkä minäkin ja oli samaa mieltä sen mausta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.06.2015
Arvosana: 0

Pizzat hyviä,kebabeissa toivomisen varaa välillä kovastikin. Asiakaspalvelu ystävällistä. Hinta/laatu-suhde yleisesti ottaen hyvä,kebabin suhteen joskus joutunut pettymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Tilasin netin kautta kaksi smetanapizzaa. Tulivat perille ok ajassa, mutta syömisen aikana huomasimme, että minun pizzassa ei ollut luvattua kebablihaa ja kaverilla oli puoli kourallista ehkä. Soitin ja kerroin tilanteen. Sanoivat että ''on kiire ja ei voi mitään, ens kerralla paremmin''. En tilaa enää ikinä enkä suosittele kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.11.2014
Arvosana: 0

Näiltä tulee postia vaikka ovessa ihan selvästi lukee "ei mainoksia". En arvosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2013
Arvosana: -4

Ollaan tilattu täältä pizzaa ja kebapia usein, nykyään kuitenkin kotiinkuljetus kestää tunnista puoleentoista vaikka lähettyvillä asutaan ja annokset tulee kylmänä perille.
Ruuassa ei vikaa mutta hitaan palvelun takia (eikä edes pahoittele) vaihdan paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2012
Arvosana: 1

Ennen niin mainiossa pizza-kebulassa on ilmeisesti omistaja vaihtunut. Paikan sisustus on muuttunut viehättävämmäksi ja henkilökunta oli uusi. Suurin pettymys oli ruoka, jota ennen oli niin paljon lautasella että jäi ylikin, mutta nyt kebabia oli vain pieni kasa lautasen reunalla niin että lautasen pohja näkyi. Ranskalaiset olivat onneksi vielä niitä hyviä vanhoja. Hinta on edelleen lounasaikaan kohdallaan vaikka nälkä jäikin. En aio enää asioida.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 20.01.2012
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.11.2011
Arvosana: 0

Loistava sijainti Tuusulanväylän varrella, pitsat ja kebabit, mutta ei parkkitilaa ja vastapäätä
muuri. Paikalliset tilaavat pitsataksin kotiovelle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 05.09.2011
Arvosana: 1

Käpylän Pizza Express on ehdottomasti yksi parhaista pizza-kebab-paikoista. Tosi hyvä ja mukava henkilökunta ja palvelu ja pizzat erinomaisia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 25.04.2011
Arvosana: 0

Sijainti

Pohjolankatu 1, 00610 Helsinki - Reitti
http://www.pizzaexpress.fi/