Suljettu nyt

Pizzeria & Spagetteria MorriSon's

pizzaa, pastaa
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (14)

Söin city. fi Syö Helsinki! 10€ kampanjapizzana Hot Pepperonen. Täytteet OK mutta pohja ei ollut pizzapohja vaan leikattu jostain kosteasta Wettex-liinasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.04.2018
Arvosana: 0

Henkilökunta erittäin mukavaa ja asiantuntevaa, tunnelma oli loistava ja palvelu nopeaa vaikka tupa oli täynnä. Ruoka oli erittäin hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.02.2018
Arvosana: 0

Elämäni surkein pizza. Ohut ja puoliraaka lätty, jonka päälle lätkitty täytteet, Puolet jäi syömättä. Tarjoilija ei viitsinyt kysyä sen kumpempaa maistumisesta...taisi sitäkin hiukan hävettää.
Ravintola kehuu olevansa mm. pizzeria. Kannattaisi varmaankin hommata osaava pizzakokki ja kunnon välineet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 06.02.2018
Arvosana: 0

Hampurilaisessa ei ollut erityisesti makua eikä mielikuvitusta. Paikka oli tupaten täynnä mut palvelu oli ihanaa, vanhempi naishenkilö kyllä olemuksellaan ja ihanalla asenteellaan paikkasi paljon annoksen puutteita

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.02.2018
Arvosana: 0

Burgerpizza oli yllättävän hyvä. Siis tosi hyvä. Hakkaa kotipizzan mennen tullen. Tämä tosiaankin on burgerinmakuinen pizza. Kaveri veti fantasia pizzan. 4 täytettä. Kaikki ainekset fressiä. Täytteitä oli vaan aivan älyttömästi. Pohja oli ohut. Hyvä! Puolet jäi syömättä. Sen verran oli iso. Täältä taisi saada myös pizzan ihan kaikilla täytteellä. Täytyypä joskus kokeilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 19.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka ei ollut mitään erikoista. Pizzaburgeristä lähti kyllä nälkä, mutta pohjan juusto oli suorastaan tylsän makuista, pihvi oli mauton ja valkosipulia ei valkosipuliannoksessa ollut juurikaan. Seuralaisen vuohenjuustosalaatti oli surullinen esitys, missä ei paljoa muuta ollut kuin kaksi viipaletta juustoa ja komea läjä perussalaattia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: 0

Hyvää äijäruokaa isoilla annoksilla. Söin pizzaburgerin joka riittää melkein koko päivän ruuaksi, kun päälle saa lisukkeetkin. Kiva tarjoilija oli ja tunnelma aika mukavan rento ja sohvaloosissa oli kiva istua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: 0

Etanoita ja pizzaburger. Alkuruoaksi etanoita kun listalta löytyy. Marinadi niissä hyvä, itse etanat jäävät jälkeen mm. Porvoon tunnetusta etanaravintolasta.
Pääruoaksi elämäni ensimmäinen pizzaburger.Usein ruoat listan kuvissa antavat vaikutelman suuremmasta annoskoosta kuin todellisuudessa, mutta tässä on toisinpäin. Pizzaburgerissa on kokoa ja näköä, burgeri rapean maukas, pihvi mehevä ja salaatti raikasta. Kylkiäisenä tulivat vielä valkosipuliperunat, hyviä nekin, mutta kaikkea ei jaksanut syödä millään. Kokonaisuutena pääateria sarjassaan erinomainen. Etanoista johtuen ei aivan parasta arvosanaa voi antaa.kokonaislaadusta.

Palvelu ystävällistä, ihan viihtyisä miiljöö.

Hinta viinilasin kera ei kovinkaan paha. Jahka alkaa tehdä mieli toistamiseen pizzaburgeria tänne voisi tulla, miksei myös testaamaan muita ruokia:)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.10.2015
Arvosana: 0

Ostettiin vaimon kanssa pizzat CityShopper-tarjouksena + punaviinilasilliset (12cl 5 €). Itse valituilla täytteillä tehdyt pizzat olivat kyllä kerrassaan erinomaisia ja huomattavan isoja, eikä viinissäkään ollut valittamista. Miljöö ja palvelu toimivat myös hienosti. Jos kaipaa herkullista "mättöpizzaa", niin tämä lienee paras vaihtoehto rautatieaseman ympäristössä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsinki - Reitti
09635940
http://www.rafla.fi/pizzeria-morrisons/fi/etusivu

Vaihtoehtoisia ravintoloita


googleMapsPlatformApiKey