Ei tietoa

Ravintola Dacca

Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lukuisista negatiivisista palautteista huolimatta uskaltauduin kaverini kanssa Daccaan syömään. Ravintolalla on selkeästi omat kantisasiakkaansa, jotka osoittautuivat heti tiskillä yllättävän miellyttäväksi porukaksi. Ruokalista oli äärimmäisen kattava ja annoksia löytyi pitsasta intialaiseen sekä myös esimerkiksi pihvejä. Kaksi annosta ruokaa valmistuivat noin kymmenessä minuutissa ja palvelu oli miellyttävää. Tilaamamme pitsa oli runsastäytteinen sekä hyväpohjainen, eikä mitään valittamista löydy. Toisena annoksena toimi intialainen Chicken Windalo joka myöskin oli äärimmäisen hyvä. En ihan ymmärrä mistä kaikki negatiiviset palautteet johtuvat, mutta toki on mahdollista että ravintola on viime aikoina päivittänyt tasoaan. Suosittelisin Daccaa ja voisin käydä siellä uudemmankin kerran!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 18.01.2017
Arvosana: 0

Intialainen on täällä ihan kelvollista - oikeastaan jopa yllättävän hyvää. Kyllä, omassa nurkassaan purisevat tapa-alkoholistit tuovat paikkaan oman jännän vivahteensa, mutta juuri siksi tänne onkin kiva tulla uudestaan ihan vain vaihtelunkin vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.01.2016
Arvosana: 0

Yaks huonoimmista pizzoista mitä koskaan syöty! ! Huono kokemus..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.10.2015
Arvosana: -4

Käynti oli katastrofi. Tilasin sunnuntaina yksinkertaisen annoksen: pasta pomodoron. Kuittia en saanut ostoksesta (=toiminta vilpillistä), pöytään kiikutettiin kasa ylikeitettyä pastaa, uitettuna kelvottomalla kermakastikkeella tomaattikastikkeen sijaan, tomaattina olivat raa'at tomaatinapalat maustettuna purkkioreganolla. Valitin ruoasta, ja suomea osaamaton kokki sai kassalta välinpitämättömät nuhtelut. Hyvitystä ei tippunut. Näin kelvotonta ja ammattitaidottomasti tehtyä ruokaa en ole koskaan ennen helsinkiläisestä ravintolasta saanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.10.2014
Arvosana: 0

Ei voi suositella, kusi hais ja juopot nurkkapöydässä jauhamassa jostai vanhoista olympia sankareista vei kyl fiilikset tästä mestasta. En suosittele kellekkään, vatsaki meni sekasin tän mestan "pita kebabista" 0/5

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.03.2014
Arvosana: 0

Todella hyvät pitsat. pohja rapsakka eikä rasva valu.
Voisi kuvitella astuvansa jamaicalaiseen paikalliseen, jos dacca on ajateltu karibian kieliseksi nimeksi. kulman kundit ja gimmat suttuisina, mutta tuttuisina. Pitsa ja kalja 12,70€, hintalaatu suhteeltaan loistava.Monessa kalliimman paikan pitsoissa ja kaljoissa, jos sitä edes saa, paljon enemmän naputtamista.
Uusittu olemus. kiva katsella ruoholahden torilla vaeltelevia ihmisiä ikkuna pöydästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.11.2013
Arvosana: 0

joo,muiden puheet paikasta ovat siis totta.
jonkinlaisia pizzoja sieltä saa.mutta paikan ilmapiiri on aika kurja.pöydissä istuu peruspoppoo,joka öykkää ja möykkää.jopa jo aikaisin päivällä.jos ei kuulu porukkaan,saa ilkeitä katseita.ja joutuu kuuntelemaan porukan juorut muista.henkilökunta suht asiallaisia.liian halpaa kaljaa,sen takia paikan maine mennyt.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 0

Jos paikassa ei lounasaikaan ole yhtään ruokailijaa, se ei koskaan ole hyvä merkki. Ei nytkään. Nurkassa sentään oli puolentusinan vahvuinen ryyppyseurue päivystämässä.

Päivän lammas-korma sisälsi mautonta perusriisiä, mikrossa lämmitettyä palloksi paistunutta naan-leipää ja itse korma-lammas. Joka oli kastikkeeltaan kuin kaupasta ostettua mautonta "intialaista" eineskastiketta. Lihaa oli kuusi (6) palaa, puolikkaan peukalon kokoisia.

Ruoka ei siis maistunut juuri miltään, liha onneksi maistui lampaalle. Annos oli pieni tavalliseen 8,40 euron lounashintaan nähden. Omistaja keskittyi paapomaan nurkan kaljoittelijoita, ei innostunut lounastajasta.

En käy koskaan enää. Enkä suosittele muillekaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 3

Take-away-pizzapaikkana pätevä.

Kuuden euron lätyt on erittäin hyvä diili. Vakiona toiminut dillinger paras alle kympin pizza mitä olen syönyt.

Daccassa käy tosin karmea ryyppyporukka, joka saa ilmeisesti mesota aika vapaasti. Sen verran pahaa ördäilyä olen päässyt todistamaan. En itse, enkä varsinkaan perheineni söisi paikan päällä.

Palvelu useinmiten hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 20.11.2012
Arvosana: 0

Kohtalainen lounas. Ruokaa oli riittävästä ja ihan ok makuista. Minttulammas oli ehkä kuitenkin hieman liian minttuista :) palvelu oli mitäänsanomatonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itämerenkatu 16, 00180 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita