Suljettu nyt

Ravintola Päivänsäde

annoslounas
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Miljöö enemmän "Menninkäinen", mm. musiikki ei sovi yleiseen tunnelmaan, mutta päihittää vastapäätä olevan food courtin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.05.2015
Arvosana: 0

Käytiin olmen hengen porukalla syömässä Syö10:llä viikoilla. Tämä paikka oli loista uusi löytö ja varsinkin tuohon hintaa. all-you-can-eat menu oli vertaansa vaila. Itse olen opiskeluaikoina asunut venäjällä ja saanut paikallisen babushkan tekemiä blinejä. Tällä taustakokemuksella Päivänsäteen blinit oli mielestäni tosi hyviä ja samaa mieltä oli muu seuruekin. Täytemahdollisuuksia oli mielestäni runsaasti. Itse suosin perinteistä smetana, mäti+sipuli versiota ja oli muuten hyvvää! :) Käynnin jälkeen olen suositellut paikkaa lähes kaikille tutuilleni. Harmi vain etten muista mitä ko . menu maksaisi ilman Syö10-viikkoja. Tämä paikka kannaatta käydä itse kokeilemassa :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.03.2015
Arvosana: 0

Kävin syömässä Päivänsäteen blinibuffetin kympillä (Syö Helsinki). Hintaansa nähden erinomainen setti, valikoima oli laaja ja eri vaihtoehdot pääasiassa hyviä.

Hieman jäin kaipaamaan mm. suolakurkkua, lisäksi monet vaihtoehdot jäivät hieman valjuiksi mauiltaan, ehkä olisivat hieman mausteita kaivanneet.

Paikkana Päivänsäde oli hyvin viihtyisä, tyylikkään yksinkertainen sisustus. Henkilökunta erittäin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kaisaniemenkatu 4, 00100 Helsinki - Reitti
0452320410

Vaihtoehtoisia ravintoloita