Keittiö auki

Punainen Omena

kiinalaista
Arvosana 2.9 / 5

Viihtyisä kiinalainen ravintola Malmin Novan 1. kerroksessa. Hyvät ja monipuoliset ruoat, lounasbuffet, myös take away. A-oikeudet.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (32)

Hieman mautonta ruokaa. Pöydässä ollut kastike pelasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 25.07.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu, mutta sain ruokamyrkytyksen. .. Ainoa kerta kumminkin noin 8 kerrasta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 28.04.2015
Arvosana: 0

Ruoka ja palvelu on aina ollut hyvää. Maukkaat sushit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.02.2015
Arvosana: 0

Miksi ravintolan saama Oiva arvostelu ei ole näkyvissä, vaikka paikka on tarkastettu ja lain mukaan arvostelu on OLTAVA näytillä! Ehkä siksi, koska saitte hygieniasta huonon arvion ja asiakkaat kääntyisivät ovelta takaisin. Tämä siis Eviran sivuilta tarkistettu!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.12.2014
Arvosana: 0

Röyhkeä ja töykeä palvelu ! !

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.04.2014
Arvosana: 0

Telkkarissa pyöri kiinalaisia musiikkivideoita, joka oli ihastuttavaa. Ruoka oli maukasta ja palvelu ystävällistä ja kohteliasta. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 29.03.2014
Arvosana: 0

Ihan ok, perus kiinalainen buffet.

Paikka oli ihan siisti, annokset ihan hyviä. Sushiakin oli tarjolla, sitä ei kuitenkaan ihan jokaisen kiinalaisen bufeessa ole ollut joissa minä olen ollut. Riisi hiukan kovaa ja kokkareista, siitä miinus. Ihan keskiverto paikka, jotain jäi ehkä kuitekin puuttumaan.

Tulen varmaan silti joskus toistekkin menemään ellen lähialueelta parempaa löydä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.03.2014
Arvosana: 0

Take away -annosten odottamisessa meni yli puoli tuntia, vaikka muut asiakkaat olivat kaikki syömässä buffetista. Sipulit oli melkein puolikkaina annoksissa, että eihän niitä ehtinyt siinä ajassa kunnolla luultavasti pilkkoa.. Henkilökunta ei pahoitellut odotuksen kestoa, eikä maininnut millään tavalla että ruoan odottamisessa saattaisi kestää. Ei voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.01.2014
Arvosana: 0

Sain vinkin kiinalaisesta ravintolasta Malmilla käydessäni. Herkullinen buffet, jossa muun muassa thaimaalaista kanaa. TV-ruudussa pyöri kiinalainen kanava. Vartin lounasajasta myöhästyneenä (-17.00) keittiö kyllä kokkasi tuoreen oman annoksen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.11.2013
Arvosana: 0

Keskiverto, toimiva buffet.

Malmin Novassa toimiva kiinalainen ravintola tarjoaa perushyvää buffettia. Ruoat ovat mukavan erilaisia. Tarjolla oli tofua, nautaa chili- sekä pippurikastikkeessa, paistettua nuudelia, thaimaalaista kanaa, ananaskanaa, kevätkääryleitä, friteerattua porsasta sekä sushia. Maut olisivat saaneet olla rohkeampia, sillä nauta chilikastikkessa sekä ananaskana jäivät hieman valjuiksi. Thaimaalainen kana nousi ehdottomaksi suosikiksi. Sushien lohi oli tuoretta, riisissä hyvä koostumus, mutta etikkaa olisi voinut olla enemmän. Kevätkääryleet olivat ala-arvoisia, kuivia ja niukkatäytteisiä. Friteerattu porsas oli peruskauraa, rapeaa, pehmeää, toimivaa.

Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa. Ruoka kiersi hyvin ja tyhjenevät ruokapakit vaihdettiin nopeasti höyryävän uusiin. Tunnelma oli pienessä tilassa tiivis, mutta kompakti. Sisustus miellytti silmää kultaisine tapetteineen ja kiinalaisine lamppuineen. Plussaa hyvistä syömäpuikoista!

Kaiken kaikkiaan suositeltavan hyvä, monipuolinen, tasalaatuinen ja hinnoittelultaan napakka buffet. Erikoisuutena lounaan pituus, joka kestää 1700 asti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 18.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Malminkaari 13-19, 00700 Helsinki - Reitti
(09) 389 4105
http://www.punainenomena.com