Keittiö auki

Ravintola Thalassa

kreikkalainen
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (122)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vähän ihmetytti, kun otimme meze sharasin kahdelle ja ruokaa tuli todella vähän. Jäi nälkä. Naapuripöytiin matkasi kuitenkin valtavia vateja. Jälkiruokavanukas oli kyllä hyvä. Voisin kokeilla toistekin jotain muuta ruokalajia, sillä uskoisin, että tällä ravintolalla on kuitenkin potentiaalia. Kiva sijainti merenrannalla! Kesällä on varmasti kiva ruokailla terassilla aurinkoisella säällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 26.09.2016
Arvosana: 0

Tilasimme ensimmäistä kertaa täältä Woltilla, mikä ei ollut se paras idea. Itse Wolt palvelu toimi hienosti ja ruoka tulikin melkein luvatusti ajallaan, mutta koska annokset ovat hyvin vakioituja konseptin mukaisesti, kokemus ei ollut mitä toivoimme. Kumpikaan meistä ei pidä sipulista ja molempien annokset olivat tietysti sitä täynnä, itse otin Gyroksen joka oli erittäin maukas ja puolisoni joka on kasvissyöjä otti feta-munakoiso annoksen. Munakoisoa annoksessa ei ollut miltei lainkaan, mutta sipulia sitten niin paljon ettei laatikkoon (kuva) paljon muuta sopinutkaan. En kyllä tunne ketään kuka välittää noin paljoa sipulista ja samalla on harmillista ettei kasvissyöjille vieläkään tehdä proteiinipitoisia annoksia. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 04.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Olimme brunssilla ja täytyy sanoa että oli ihan hinta kohdillaan. Tarjolla oli monenlaista lämmintä ruokaa ja myös salaattipöytä oli kattava. Jälkiruuaksi makeaa kakkua. Palvelu oli ihan ok. Jotkut pienistä pöydistä sijaitsivat ikävästi liian lähellä yleistä kulkuväylää josta asiakkaat ja tarjoilijat kulkivat , joten omaa rauhaa ei paljon siinä ole.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 21€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Toinen käynti. Molemmilla kerroilla ruoka erinomaista, mutta ravintolapäällikön palvelu ei niinkään. Paineensietokyky hänellä loppui kun tupa oli puolillaan ja pyysimme laskua jaettavaksi. Valitusten ja lievän sadattelun saattelemana seurueellemne tehtiin selväksi, kuinka tökeröitä olemme kun tällaista häneltä "ruuhkan" keskellä pyydämme. Muitakin hampaankiristelyjä saman henkilön toimesta molemmilla kerroilla on ollut. Mutta ruoka siis hyvää, harmillisesti hyvä mieli ei jäänyt seurueellemme palvelusta kummallakaan kerralla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Moussaka oli reilu ja hyvää kotiruuan oloista. Leppoisa tarjoilu sujui vitseilyn merkeissä. Seurueen salaattilajitelmat juustoineen runsaat. Valmis patonki lisukkeena. Mukavaa että ihmiset lähistöltä ovat löytäneet tämän kivijalkaravintolan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.10.2015
Arvosana: 0

Mukava paikka, mutta ruokaa sai odottaa reilun tunnin vaikka paikka ei edes ollut täynnä! Kaiken kruunasi onneton salaatti joka oli ylihinnoiteltu ja erittäin pieni/ ui kastikkeessa...
En palaa enään thalassaan, tämä riitti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Viihtyisä ja siisti ravintola meren tuntumassa. Kohtelias palvelu. Alkupalalajitelman koko ilahdutti fine dining-ravintoloiden kääpiöannoksiin kyllästynyttä. Eikä laadussakaan ollut moitteen sijaa, munakoisotahna ja tsatsiki olivat tasokkaita. Pääruoka-annoksetkin olivat maukkaita, samoin jälkiruoat. Kaiken kruunasi pullollinen retsinaa. Viihdyimme hyvin, menemme toiste ja suosittelemme!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 14.09.2015
Arvosana: 0

Mauton ruoka, huono palvelu. Kiitos, ei toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.09.2015
Arvosana: 0

Aivan mahtava lounas!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: 0

Hyvää kreikkalaista hienoissa maisemissa. Viininlehtikääryleet alkupalana olivat niin hyviä, että olisin voinut syödä pelkästään niitä. Ei tippaakaan etikkaa!
Gyros oli enemmänkin perussetti, mutta sain juuri sitä, mitä tilasin.
Baklava jälkiruokana oli herkullinen.
Terassi merinäköalalla pelkkää plussaa ja mukavan rento tarjoilija teki illallishetkestä miellyttävän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Neitojenranta 2, 00810 Helsinki - Reitti
0972735800
http://www.ravintolathalassa.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita